Eu zic ca nu ar trebui sa iti asumi o asemenea reaponsabilitate daca nu esti pregatita.
Am mai avut grija de copii, va fi in siguranta cu mine 100%. Doar ca vreau sa iasa totul bine fiindca e prima data torusi cand este un fel de job
Bun, am inteles asta, dar atunci nu ar trebui sa pui intrebarea "ce sa fac cu el" ar trebui sa stii. Avand in vedete ca e micut, incearca sa te joci cu el, sa ii pui muzica, sa il iei in brate, sa ii arati niste desene. Acorda-i suficienta atentie incat sa nu planga.
Bine. Dar nu ma intrebam ce sa fac cu el la modul acela. Ziceam ca toti copiii de care am avut grija erau din familie, deci erau obisnuiti cu mine. Si el fiind micut ma tot streseaza faptul ca nu o sa ma accepte si ca o sa se gandeasca la mama lui si poate vrea la ea
Copii mici vad aura persoanelor. Cu cat e mai curata ei reactioneaza intr.un mod dragut si ascultator cu cat e lipsita de energie si negativa sunt speriati si le displace persoana
Concluzie: Fi o persoana pozitiva cu intentii si ganduri bune, fai joculete, ridical pe sus, ofera-i o jucarie, zambeste, fi intelegatoare si accepta ca e copil si nu face toate ordinele dorite de tine mai ales ca depinde si de modul cum e invatat.
Scoate "copilul" din tine si fa-l sa se inprieteneasca cu el.