Cheia acestei probleme, este prietena ta. Ea va cunoaste pe amandoi, si probabil s-a gandit ca va potriviti, si ca ar fi bine sa va faca cunostinta. E una din metodele, care pe vremuri dadea cele mai bune rezultate, cand, prietena era cu adevarat o " prietena de suflet", care te cunostea in cele mai mici amanunte.Acel baiat, probabil s-a saturat de "gasculite" si-si doreste un alt gen de fata. In astfel de situatii, trebuie sa fii naturala, fara fite, sa te controlezi, sa fii mai decenta, adica sa fii ca o fata buna de maritat.La 20 de ani, un baiat are ganduri "mai serioase", s-a saturat de aventuri.
Nu e o problema ca nu are prietene la 20 de ani.Eu zic sa te intalnesti cu el...de ce nu? Nu-ti place de el nu te mai intalnesti dupa cu el si gata.cine stie poate o sa ai o surpriza placuta
Intalneste-te, nu desfa genunchii prea repede, dar lasa-te si dusa de val.
Spor!
Ce ai de pierdut.Eu zic sa te intalnesti cu el. Bine acum si ce faceti mai departe, depinde de prietenia ta cu respectiva...''prietena''
Intalneste-te intai cu el si vezi pe urma ce o sa faci. S-ar putea nici sa nu va placeti unul pe celalat!
Nu e dubios ca nu are prietena, e dubios ca vrea sa fie cu tine desi nu te-a vazut niciodata. si la fel de dubios e ca tu esti de acord desi iti dai si tu seama ca e ceva in neregula la mijloc. cum poti tu macar sa te gindesti sa fii impreuna cu cineva pe care nu-l cunosti si nu te cunoaste?
@gigiro:
"La 20 de ani, un baiat are ganduri "mai serioase", s-a saturat de aventuri."?
asta e ceva nou, trebuie sa-mi notez.