| Anablondyi a întrebat:

Maine trebuie sa ma intalnesc cu un prieten de-al unei prietene care vrea sa fie cu mine straight facestraight face nu l-am vazut niciodata si nici el pe mine straight face are 20 de ani iar prietena asta a mea care imi face cunostiinta cu el spune despre el ca nu vrea o relatie scurta si ca e genu de baiat care tine la fete chatterbox etc. exact cum spun toti baietiilaughing deci mie mi se pare dubios ca vrea sa ma cunoasca in speranta ca voi fi cu el si mai ales ca la 20 de ani nu are prietenaraised eyebrowsraised eyebrows ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Cheia acestei probleme, este prietena ta. Ea va cunoaste pe amandoi, si probabil s-a gandit ca va potriviti, si ca ar fi bine sa va faca cunostinta. E una din metodele, care pe vremuri dadea cele mai bune rezultate, cand, prietena era cu adevarat o " prietena de suflet", care te cunostea in cele mai mici amanunte.Acel baiat, probabil s-a saturat de "gasculite" si-si doreste un alt gen de fata. In astfel de situatii, trebuie sa fii naturala, fara fite, sa te controlezi, sa fii mai decenta, adica sa fii ca o fata buna de maritat.La 20 de ani, un baiat are ganduri "mai serioase", s-a saturat de aventuri.

6 răspunsuri:
| Crisyy a răspuns:

Nu e o problema ca nu are prietene la 20 de ani.Eu zic sa te intalnesti cu el...de ce nu? Nu-ti place de el nu te mai intalnesti dupa cu el si gata.cine stie poate o sa ai o surpriza placutabig grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Intalneste-te, nu desfa genunchii prea repede, dar lasa-te si dusa de val. tongue
Spor!

| sunset a răspuns:

Ce ai de pierdut.Eu zic sa te intalnesti cu el. Bine acum si ce faceti mai departe, depinde de prietenia ta cu respectiva...''prietena''

| noktambul a răspuns:

Intalneste-te intai cu el si vezi pe urma ce o sa faci. S-ar putea nici sa nu va placeti unul pe celalat!

| thealchemist a răspuns:

Nu e dubios ca nu are prietena, e dubios ca vrea sa fie cu tine desi nu te-a vazut niciodata. si la fel de dubios e ca tu esti de acord desi iti dai si tu seama ca e ceva in neregula la mijloc. cum poti tu macar sa te gindesti sa fii impreuna cu cineva pe care nu-l cunosti si nu te cunoaste?

| thealchemist a răspuns:

@gigiro:
"La 20 de ani, un baiat are ganduri "mai serioase", s-a saturat de aventuri."?
asta e ceva nou, trebuie sa-mi notez.