| IoanaValentina349 a întrebat:

M-am împacat cu fostul soţ pentru fata avem o fata de 3 ani împreună care e şi a lui, el acum 3 ani a plecat cât eram eu gravida pentru ca îi era frica să fie tata, nu ştia cum dar acum s-a întors.Credeţi ca am facut bine ca l-am iertat? Credeţi ca putem fi o familie fericită?

4 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Depinde de soțul tău.

| Violleta2022 a răspuns:

Pe celalat topic unde scrii despre el si concubina lui si multe altele....nu pare a fii un sot bun si nici tata prea bun, deci NU merita vreo impacare, dimpotriva, o despartire definitiva.

https://www.tpu.ro/......pentru-ca/

| Madaxo97 a răspuns:

E problema ta, tu vei suporta consecințele în caz de te abandonează din nou, eu în locul tău nu l-aș fi iertat, nu poate fi numit bărbat un specimen care își abandonează copilul și fuge de el ca de râie chiar înainte să se nască. Ar fi putut să stea să încerce măcar să fie tată, dar el a dat bir cu fugiții de cand erai gravidă, cel mai iresponsabil și laș lucru cu putință. Asta cu,, m-am împăcat cu el pentru fata,, e o prostie, cum ai crescut-o fără tată 3 ani, putea crește la fel de bine de acum încolo și fără el, te descurcai bine și fără el, ai grijă ca nu cumva prezența lui mai rău să tulbure apele în familie decât să vă ușureze situația.

| Miruna333 a răspuns:

Nu si nu. Omul te-a abandonat, si-a abandonat si copilul, este imatur si nu este pregatit sa aiba grija de un copil. Pe langa asta, te-ai impacat pentru copil? Cea mai mare greseala pe care o puteai face in viata. Te va mai abandona, stai linistita. Iar de data asta va suferi si copilul pentru ca va intelege. Groaznic