| Diana39089 a întrebat:

M-am mutat la părinții, mei sunt însărcinată, am 25 de ani. Soacra și soțul se comportau urât cu mine, nu munceau, doar eu le duceam bani în casa și soțul chiar ma bătea. acum a venit la ai mei după mine, dar nu ma voi împacă cu el deși bunica mea a zis să îi mai dau o șansă. Voi ce recomandați sa fac?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu merita nicio șansă cineva care te lovește.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu poți să stai cu un om violent. Socrii nu te apără.

| adryang78 a răspuns:

În niciun caz! Vrei s-o iei de la capăt? Să te oblige mă-sa din nou să faci avort, fiindcă fiu-său nu e suficient de bărbat să-și aibă grijă de familie? Să muncești ca o sclavă ca să le pui mâncare pe masă și să vorbești pe ascuns la telefon cu părinții tăi? Bunica ta are mentalitatea de acum două generații, poate vrea să te sfătuiască de bine, dar dacă te întorci la un asemenea hal de om, iartă-mă, dar îți meriți soarta. Nu s-au terminat bărbații pe lume și nu toți sunt cârpe de șters pe jos.

| 1onur a răspuns:

Dacă o săte împaci cu el o săte bată și mai rău o să-i facă viața mult mai acră mult mai chinuită astfel de om nu devine om niciodată o sa ajungi sa muncești toată viața ta pentru măsa și el sănt femeie în situațile astea ce ai să faci? O sa ai grija de un "bărbat "capabil apt de muncă? Și de măsa. Nu trebuie iertat niciodată astfel de în fiindcă o să-ți facă viață Amară chinuită bat jocorită o da aveți un copil crescut im ceruri ne înțelegerii poate săi facă rau la copil și ți-e.și el și măsa sănt în stare de ori și ce să-ți facă o viață rea...

| MihaBianca a răspuns:

Să mergeți la poliție pentru că nu e normal să vă bată și dacă mai vine, se poate considera hărțuire. Dacă aveți răni, mergeți la poliție și cereți un ordin de restricție.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu îi mai da nicio șansă animalului, bunica ta are gândire învechită de pe vremuri, nu o asculta. Vrei să trăiești bătută toată viața și pe deasupra să mai si ți pe salariul tau doua lepre care nu muncesc?