| TheBadOne a întrebat:

Mama a inceput sa tina secrete fata de mine, adica nu vrea sa imi spuna de la cine a aflat anumite lucruri, cu cine vorbeste si unde merge, spunand ca bu e treaba mea ( pentru cei care imi stiu cat de cat povestea, daca nu, uitati-va la prima mea intrebare ). Puteti sa imi dati niste sfaturi, in legatura cu cum ar trebui sa o fac sa aiba incredere in mine? (inca nu s-au inpacat, iar eu mi-am pierdut speranta de tot ). Craciun Fericit!

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Mama ta nu trebuie sa-ti spuna chiar totul, are si dansa dreptul la viata privata. Tu ii spui chiar totul? Nu ai ascuns nici macar o nota mai proasta fata de dansa?

| morena a răspuns:

Nu cred ca tine secrete, care sa fie in defavoarea ta! O face doar sa te scuteasc de a mai fi intermediara, dintre ei doi, si pentru a nu fi ispitita de tatal tau, sa-i zici ce vrea sa faca! Si sigur nici ea nu e sigura pe ce vrea sa faca! Daca merge si discuta cu una si alta, e pentru a se documenta, de ce e mai bine sa faca! Daca tatal tau e tot asa, merita tot ce primeste! Iar tu, trebuie sa stii ca nu poti sa faci nimic! Oricum ei vor fi parintii tai, pe viata! Macar tu sa ai un craciun fericit, si incearca sa te detasezi de problemele lor!

| niknip a răspuns:

Poate considera ca nu e esential sa stii, nu e important sau poate nu vrea sa te impovareze cu problemele ei. Poate nu e timpul sau momentul sa afli unele lucruri, eu cred ca mama ta iti va povesti atunci cand simte nevoia deageaba incerci sa o `tragi de limba`. In ceea ce priveste increderea mamei, ar trebuie sa ii castigi increderea dovedind ca esti capabila sa fii un om de incredere, fi atenta la modul cum te comporti cu mama ta, cum ii vorbesti, comportata cu ea asa cum ai vrea sa se comporte si ea cu tine.Sigur va veti intelege! P. s. Cate odata [in general] nu e tocmai bine pentru noi sa stim toate detaliile, e bine sa ne multumim si cu mai putine informatii. Sa ai parte numai de bine si intelegere!

| ALice_4674 a răspuns:

Poate are un prieten

| Iulia1106 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu mama ta si sa o faci sa aiba incredere in tine ascultandu-te, dandu-ti sfaturi si vorbind mai mult. Am citit si prima ta intrebare, si cred ca mama ta este ingandurata. Probabil ca nu iti spune tot si are unele secrete fata de tine, pentru ca se teme ca tatal tau sa nu afle cumva de la tine despre ceea ce iti spune. Nu stiu ce altceva sa iti zic. Dar cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa o intrebi. Sigur vei fi mai linistita, iar mama ta deasemena.
Sper ca ceea ce ti se intampla sa se termina intr-un mod cat mai placut, atat pentru tine cat si pentru parintii tai. Te pup.

| soraGrime a răspuns:

Eu sincer, as zice ca are o relatie cu cineva.De obicei, parintii spun ca, copiii trebuie sa-si vada de copilaria lor, neinteresandu-i de ce fac adultii.Insa acesti parinti gresesc, deoareece trebuie sa fie deschisi cu copiii, findca un copil isi da seama repede de unele lucruri.
Sincer, povestea ta m-a fascinat.Sa ne ti si pe noi la curent, in limita posibilitatii, cu ce ti s-a mai intamplat(sa speram ca nu ti se va intampla nimic rau, totusi), poate te vom ajuta sa treci peste toate necazurile.