Nu are vreo legătură.
Motivul pe care mama ta îl invocă este unul absurd. Nu pare să aibă vreo legătură modul în care te comporți, mai ales avand un comportament normal, deloc iesit din comun, cu faptul că oamenii o ignoră.
Tind să cred faptul că s-ar putea să nu se întâmplă asta. Probabil inventează lucrurile acestea pentru ca să aibă ocazia să iti dea de inteles faptul că ceva o deranjează legat de comportamentul tău.
Pai, daca ma enerveaza. Unde sa intreb? Asta e un site pentru intrebari. Pot sa intreb de o mie de ori, nu vrei, nu raspunzi.
N-am spus-o la modul ca ma deranjeaza intrebarile tale. Am vrut sa accentuez ca maica-ta chiar e nebuna si se intelege asta din nenumaratele tale intrebari in legatura cu aberatiile ei.
Am o intrebare, de ce nu-i spui pe fata ca e nebuna? Poate se mai linisteste.
I am zis ))
Nu o mai băga în seamă pe mama ta...
Părinți ajung la o vârsta la
care nu mai sunt stabili în gândire. vorbesc prostii, jignesc.iar daca tu spui ceva îți aprinzi paie în cap și mai rau
Ai 21 de ani, esti tânără, probabil inca mai esti copila in gândire fiindca toți suntem la vârsta asta. pînă si eu ..tot 21 am
Continua scoala si ia si te angajează să lucrezi undeva la stat sa ai timp liber. iați o chirie ..stai singura, cunoaște și un băiat..mai tarziu vin alte chestii!
Si eu sunt ca tine ..ma cert toata ziua cu ai mei. certuri de alea șmechere... după tot eu am de suferit ca spun ca le răspund.
Dar dac ei ma provoacă?
Ajungem la o varsta in care nu mai suntem pe aceași lungime de undă cu parinti si trebuie sa ne facem propria viață.
Am.si eu multe probleme crede-mă.dar toți avem pînă la urmă la o vârsta!
Nu. Doar nu era sa vorbesti tu cu prietena ei in locul mamei tale. Pare sa nu inteleaga ca oamenii au si alte treburi, daca e prietena cu cineva nu inseamna ca acel om trebuie sa vorbeasca nonstop cu ea. Incearca sa o ignori si sa nu mai stai pe telefon in fata persoanei respective, nu e tocmai politicos. Poti incerca sa mergi pe o banca in apropiere sau ceva asemanator daca va intalniti pe strada (dupa ce spui buna ziua si raspunzi la intrebari daca iti sunt adresate la inceput). Astfel nu stai pe telefon in timp ce persoana vorbeste cu mama ta (nu e tocmai placut pentru prietena ei), iar mama ta nu iti mai poate reprosa nimic daca mergi la o mica distanta fata de ele.
Dar nu înțeleg... tu ești lipită de mama ta? unde merge ea, mergi și tu? cu cine se întâlnește ea, ești și tu prezentă?
Ai spus că ai 20 de ani. La vârsta asta cum poți fi permanent lângă mama ta, astfel încât să fi prezentă când se întâlnește ea cu diverse persoane?
Ești destul de mare. Ar trebui să ai interesele tale, drumurile tale, treburile tale. Nu să stai cu mama ta tot timpul.
La magazin, cand iesim prin oraș.
Păi dacă știi că ai problema asta cu ea, de ce nu eviți să mai ieșiți împreună?
La vârsta asta ar trebui să ai treburile tale, interesele tale.
Eu cred că n-am mai ieșit cu mama prin oraș de mulți ani. Se întâmpla să mai ieșim împreună la teatru. Dar acum cu pandemia...
Normal ar fi să-ți faci viața ta.
Nu să stai lipită de mama ta și să-i dai ocazia să te cicălească cu tot felul de chestii.
Nu e vina ta, nu te mai îngrijora!
Ea nu înțelege, că nu te poate schimba?
Și te disperă și pe tine deja, la ora asta
No las-o în pace! Zi ca ea și fa ca tine! Răspuns câștigător?
Ești sub papucul mamei, dezolant.
Ești majora și mama ta are control total asupra ta, ar trebui sa fi independenta, sa nu depinzi de mama ta și ea de tine, fiecare sa își vadă de treaba ei. Nu ești obligata sa mergi unde merge și ea. Mama ta are mentalitate de dictator, de comunista, și are probleme psihice serioase, are nevoie de psihiatru, și tu încearcă sa nu mai stai pe telefon mereu chiar dacă mama ta îți impune sa le zâmbești mecanic, ai timp sa stai pe telefon cât vrei, încearcă sa fi și tu mai deschisa cu oamenii, nu ma refer la cunoștințele mamei tale cu în general.
Ai 19 - 20 de ani, nu ar trebuie ui sa fi sub fusta mamei, fă-ți prieteni, ieși afara, socializează cu oamenii nu te închide în tine ca vei dezvolta probleme psihologice și psihice și vei fi nevoita sa apelezi și tu la psihiatru. E clar ca ai niște părinți toxici, probabil din cauza lor ești asociala, introvertita, nu ai încredere în tine, nu ai abilități sociale.
Ar trebui sa îți cauți un job și sa pleci din casa aia, unde ți se impune sa zâmbești după voia mamei nu când simți sa faci acest gest.