Fa-i cunostinta cu el.In felul acesta poate ea va prinde incredere in el si nu te va mai tachita.Va sti ca esti pe maini bune si nu trebuie sa se ingrijoreze.
Aminteste-i ca intr-un an esti majora, ca nu mai esti un copil de 12 ani! sper sa te inteleaga! bafta!
Pai sincer ai 17 ani!
peste un an esti dependenda de ce vrei
esti aproape
spune-i asa :
mama nu mai am 4 ani sunt mare acum!
nu ma poti proteja mereu
fetita ta creste "
funda
ce am ras la partea cu razboiul )))))))))))))))))
Eu sunt baiat si am 17 ani ca tine si am avut aceeasi problema. De cand am inceput sa-i zic ca nu mai sunt "baietel " pare ca intelege ceva. Argumentul suprem :"DAca tu ai fi in locul meu cum te-ai simti?" ia zi "bunica a facut la fel cu tine? " sper ca te-am ajutat
Draga Happiness, iti spun sincer ca nu o sa ai cum sa-i explici lucrul asta, orice modalitate nu va da roade! Tu trebuie sa intelegi ca si tu vei fi parinte la randul tau si nu cred ca iti va place ca fata ta sa faca la fel cu tine cum faci tu in momentul de fata. Ai rabdare si incearca sa-i povestesti "totul" tot ceea ce vrei tu sau ceea ce vrea sa auda, SPUNEI SA AIBA INCREDERE IN TINE CA NU O SA FACI CEVA RAU CA MAI TARZIU SA-TI PARA RAU pentru ca atunci cand nu o so mai ai iti vai fi greu si iti va parea rau ca nu ai vb cu ea cand a trebuit.
Invata sa ai rabdare si vei vedea ca toate lucrurile vin de la sine...
Intr-un cuvant toate la timpul lor.
Sper ca ti-am fost de folos
Spune-i exact ce simti, incearca sa-i explici ca chiar iti place de prietenul tau. spune-i ca este normal ca la 17 ani sa ai un prieten. mama ta incearca sa fie doar protectoare, iti vrea binele, probabil ii este frica sa nu fii,, ranita''. cred ca te va intelege, dar trebuie sa ii explici situatia asa cum este ea, cu rabdare. in orice caz trebuie sa vorbesti cu mama ta. succes
Ia-o la tine in camera intr-o zi in care e bine dispusa si sppunei ca vrei sa vorbesti ceva cu ea.Incearca sa ii explici ca ai 17 ani, nu ai 12 13 ani. Explicai faptul ca majoritatea fetelor de 12 13 ani deci mult mai mici ca tine au prieten si parintii stiu si nu ai nimic inpotriva. Spune-i ca ai avut incredere in ea ca o sa te inteleaga atunci cand i-ai spus ca ai prieten. Spune-i ca unele fete, colege de varsta ta spun mamelor cand ies cu prietenii lor in oras ca ies cu fetele la o pizza sau la un suc si ca tu i-ai marturisit mamei tale ca ai prieten si ca vrei sa iti fie prietena nu o mama care isi tachineaza fiica ca de ce are prieten... Spune-i ca ai o varsta si ca ai si tu dreptul la un prieten. O sa te-nteleaga... succes
Buna draga mea! Incearca sa-i explici mamei tale, ca acum esti mai mare, numai esti un copil! Un prieten nu inseamna nimic rau si ca asta nu are legatura cu scoala, ca tu o sa inveti in continuare bine, si sa nu-si mai faca griji! Convinge-o si incearca sa fii prietena cu ea! Sper ca te-am ajutat! Pe curand!
Mda e copil, la varsta asta este normal sa gandesti asa, si eu sunt copil chiar daca am 19 ani si uneori gandesc la fel, dar in primul rand gandeste-te ca mama ta iti vrea binele, nu cunosc situatia amoroasa dintre tine si iubitul tau dar un lucru e sigur baiatul chiar daca nu e alcolic poate ai sa-l prinzi intro ipostaza mai vesela si o sa-si doreasca sa vrea cv mai mult de la tine (sex)si gandeste-te la varsta de 17 ani nu cred ca este timpul pentru asa ceva.Iti spun aceste lucruri din proprie experienta. Mama ta iti vrea binele chiar daca e cicalitoare si ''te bate la cap'' tot timpul, pupici.