| litere123 a întrebat:

Mama doreste sa se recăsătoreasca cu un bărbat de pe Facebook. In prezent, el e căsătorit, dar locuiește cu mama. Ea obișnuia in trecut sa vorbească cu străini pe Facebook, alteori ieșea cu ei la întâlniri și exista mai mult decât un sărut. Bunica insista mereu, ca credincioasă, să rămână singura pentru binele meu, cât și al ei. Îmi dau seama că bunica mi-a fost un model și nu mama. El e un bărbat impunător, care mi-a lăsat o impresie proastă, dorind-o pe mama doar pentru casa și teren, neavând nimic. E cheltuitor, guraliv, având probleme în căsătoria actuala cu datorii la banca(cică achitate). Mi-e greu sa cred ca, în timpul căsătoriei lui nu a mai vorbit și cu alte femei, ci doar cu mama. Dorește repede, într-o luna de relație, să se căsătoresca cu mama, să aiba cu copil. "Ea la cratiță și eu la muncă..." spunea. Le-am dat acordul, pentru că mama insista ca-l place, dar doar pentru asta. Acum doresc sa ma îndepărtez de ea, mă doare decizia asta și nu mai pot merge "acasă". Prefer sa arunc bani pe chirie, decât sa ma întorc. Nu mai am pe nimeni, bunici, cunoscuți, ci doar pe ea, dar nu pot. Daca i-am permis sa fie fericita, făcând ce dorește, de ce nu mă lasă să fiu și eu fericita în acest oraș, singura?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu era nevoie sa le dai acordul, că nu e treaba ta. Dar nu inteleg daca deja este casatorit, de ce vrea sa se recasatoreasca cu maica-ta asa repede?
Nu ti se pare dubios? Mai ales cand spune „Ea la cratita si eu la munca"?

| ania a răspuns:

Nu e bine ca se baga in casnicia altora, daca pentru el casnicia actuala nu e prea valoroasa nu va fi nici cea cu mama ta.Dar potu doar sa te rogi pentru ea ca Dumnezeu sa ii deschida mintea sa vada ca face o prostie.E o idee buna sa te muti in chirie.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Câți ani ai?

| Danny28 a răspuns:

Mama ta e cumva mai tanara decat nevasta aluia?