Eu una sugerez sa ii spui ca nu iti mai place situatia si ca ai dori sa se opreasca.Alta solutie chiar nu vad.Imi pare rau ca nu pot fi mai de folos. Sper sa te ajute propunerea mea.Multa bafta!
Ascunde hainele cre iti plac sau nu stiu mie nu mi se intampla maikata are silueta ta? de o incap hainele tale ce face cu ele?
Ce are mama ta raie pe ea? De multe ori se intampla sa-si imprumute fetele hainele intre ele. Asa ca nu mai fii asa figuranta ca nu tine!
Nu stiu ce sa zic, iai si tu hainele sa vezi cum se va simti, garantez eu ca nu o sa ti le mai ia pentru ca nu o sa ii plac sa te vada pe tine cu hainele ei.bafta!
Figuranta ma
bai... danielea banuiesc ca nu esti de varsta noastra de gandeti asa.sa iti vorbesc cu dumneavoastra? nu te astepta.intelege ca nimanui nu-i convine sa poarte si altcineva lucrurile, mai ales mama.eu detest treaba asta.adika eu azi mi-am cumparat o bluza si o port prin oras sau cand ma duc la magazin.imi este admirata etc si dup-aia mi-o ia mama, e insuportabil, asa ca nu te mai gasi tu cu gura mare sa judeci pe-aici!
Nu mai fa crize, calmeaza-te o perioada si dupa poarta o discutie cat mai civilizata cu ea in care sa-i explici ca nu iti place sa iti poarte hainele. Daca asta nu merge ia si tu niste haine de la ea (daca iti vin) si poarta-le o vreme.Nu o sa ii placa si o sa iti recastigi hainele. Poti sa iei o bluza de a ta care nu iti prea place, dar ea o poarta si tai-o un pic pe undeva si arata-i ca hainele tale nu ii vin, ti le largeste etc si se va lasa din furatul hainelor.Be e evil, be a girl!
Uff, i-am luat pantalonii de traning lu' taica-meu, acum i-am si largit, nu s-o fi suparat oare?
Vai, urat din partea ei, a mamei tale. Adica tu muncesti de te spetesti, ca sa ai haine noute, sa ai ce purta, si ea ti le ia si le poarta ea. Ce rusine!