Bine ca ai vazut asta de acum si nu daca va casatoreati.Acum stii ce ai de facut.In mod normal fiecare isi strange masa si, eventual isi spala si instrumentele cu care si in care a mancat. Daca te-ai fi mutat cu el erai considerata doar o sluga.In mod sigur el este singurul baiat la parinti.Sau singurul copil.Asa se intampla in asemenea cazuri.Cu mamele cu un baiat.Mai bine asa.Dar te va cauta tot el.In mod sigur.
prietenul tau este dependent din punct de vedere emotional de familia lui. Daca pentru niste vase nespalate corect(in viuziunea lor) se ajunge la scandal, inchipuie-ti ce se va intampla mai tarziu, cand vor aparea decizii mai serioase de luat in viata voastra. Spune-i ca, indiferent de situatia lui materiala, emotionala, trebuie sa-si ia deciziile singur. Daca nu reusesti va iti va fi greu cu el si cu familia lui cu tot. Daca nu te accepta asa cum esti tu: cu defectele tale, cu faptul ca nu speli vasele cristal, cu cate si mai cate, nu vad ce rost are sa continui aceasta relatie.
Ce sa faci? fuuuuuuuggggiii cat te tin picioarele de un barbat mamos. Simplu, nu esti sluga, esti om. Cu prietenul meu am avut o problema asemanatoare, pe tema curateniei, si i-am spus scurt si clar sa nu ma compare cu maica-sa si am plecat ca nu ma putea accepta asa cum sunt. Dupa care el si a dat seama de greseala si acum le facem amandoi, ba chiar uneori el mai mult ca mine...sunt un caz norocos: el nu mai sta cu mama
Spune-i sa o cuminteasca altfel nu mai continui cu el sau cauti altul cu o mama mai sanatoasa la craniu
Ai facut bine ca te-ai despartit de el. Vrea o sotie sau o servitoare? Daca ramai cu el, lucrurile vor evolua spre mai rau pentru tine.
Lasa-l si cauta-ti pe cineva care sa vrea un partener egal in relatie.
Draga mea nu imi vine sa cred ca tocmai am citit asa ceva.Am 30 de ani si nu pot sa spun ca am avut N relatii. Putin si bune 3 ani, 4 respectiv 4 jumate dar nu s-a pus niciodata problema de ce spui tu aici si nu pentru ca nu ar fi vrut ele ci pentru ca eu nu am vrut. Daca el s-a comportat asa de fata cu mama lui iar dansa nu a reactionat crede-ma ca nu merita nici macar sa iti arunci excretiile nazale pe ei.Nu uita ca un gentelman este crescut de o lady!
Tu esti iubita lui sau MENAJERA lui?
Daca mergeam eu la careva, ei fac curat, daca vine careva la mine, eu fac curat. Asa mi se pare normal, gazda sa se ocupe, tu esti musafir, indiferent in ce relatie esti cu cei la care mergi in vizita.