| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Mama iubitului meu se tot baga în relaţia noastra si spune ca daca tot m-a cerut el in casatorie sa ne casatorim. Eu îl stiu de o luna, e devreme de casatorie si el a zis asta.Ce pot face în situatia asta în legatura cu mama lui?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Faceti acum logodna (de dragul soacrei), iar nunta fixati peste minim 1 an,winking
Asa se impaca si capra si varza. big grin

| darrio2007 a răspuns:

De ce ai acceptat?

Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns:

Pai el te-a cerut in casatorie dupa o luna de relatie?

Oricum, un cuplu pentru a ajunge la casatorie, au nevoie in medie de 3-4 ani pentru a se cunoaste si a trai impreuna. Nu poti sa faci nunta dupa o luna de relatie.

| LisaJulie a răspuns:

Îi este frica pentru copilul ei! Este normal sa facă asta, voi trebuie sa va logodiți și sa îi demonstrați ca puteți trai și va puteți descurca împreună

| mont a răspuns:

E normal, ce părinte vrea ca al său copil să aibă partener(a)?

| eliancodrut a răspuns:

Nici logodna, nici casatorie dupa o luna de cunoastere. Doar nu jucati la loz in plic. Traiti-va viata ca iubiti sa va cunoasteti si apoi, dupa o perioada relativ mai lunga, dar nu mai mica de 6-12 luni, puteti sa faceti dmersurile de casatorie. Asta nu obliga la a traidespartiti, desi ar fi bine.
Pe mama lui intreab-o la cat timp s-a casatorit dupa ce si-a cunoscut sotul. Spune-i ca trebuie sa-ti cunosti viitorul sot, ca doar nu ai de gand sa divortzi dupa cateva luni. Sa-i spui ca actul de casatorie este decizia voastra, nu a ei. Voi ve-ti decide daca si cand va ve-ti casatorii.