Am citit cu tristete cele scrise de tine insa si raspunsurile au fost pe masura. (Am uitat sa pun ghilimele."pe masura")
Raspunsurile sunt o radiografie fidela a societatii in care traim azi insa asta e alt subiect.
Vreau doar sa evindentiez un singur raspuns: "vanzatorii din magazine si saracii care stau cu chirie"
Tin sa te anunt draga utilizator anonim ca acesti oameni sunt uneori cu mult mai fericiti chiar si decat Tiriac!
Revenind la problema ta: faptul ca a mers pe sfaturile si indrumarea mamei lui in ceea ce priveste relatia voastra denota faptul ca nu este maturizat inca. Te lupti si cu familia lui care e clar ca e plina de prejudecati si trebuie sa fii constienta ca nu vei reusi sa castigi niciodata lupta.
Spui ca lucrezi in IT. Este un lucru bun. De ce nu aplici ceea ce ai invatat? Daca nu ma insel voi folositi mult algoritmul in munca voastra. Asa incat trateaza problema ta matematic. Ce e legat de matematica sunt fapte nu opinii. Asa incat, blocheaza-l pe toata linia, gen telefon, FB, wattsap etc.
E mult mai usor ca sunteti orase diferite. Ia-ti o perioada de cateva luni de "doliu" in care sa iti dai seama unde ai gresit si ce poti sa faci pe viitor ca sa nu mai repeti. Apoi cauta-ti pe cineva si deschide bine ochii... O alta greseala care am sesizat, daca am inteles bine...ai zis ca sunteti colegi de munca? Niciodata nu mai fa greseala asta. Nici la inceput sa nu iti cauti un partener la locul de munca nici pe parcurs sa nu va angajati amandoi la acelasi loc de munca.
Avantajele sunt surclasate de dezavantaje! (Asta e alt subiect)
Revenind, trece experienta asta la ceva din care trebuie sa inveti ceva!
Inchei cu o recomandare: cauta pe Youtube asa "oamenii nu se intalnesc intamplator " este un fragment dint-o carte care iti va da mult mai bine un raspuns pentru problema ta.
Capul sus! Viata ta nu se termina acum, aici si cu baiatul respectiv!
Super raspuns! Meriti funda!
Multumesc. As vrea ca din raspuns sa inteleaga fata asta ceva. Toti am trecut prin situatii grele si poate am avut nevoie de un sfat...
Iubire mare este la orce început de relație asa sa stii. Dupa apare monotonia si obisnuita.
Nu dispare iubirea sa nu ma înțelegi gresit, dar comportamentul vostru nu va mai fi ca si cum a-ti călca pe ouă.
Bun, acum ca am lămurit asta, ideea e ca iubitul tău e băiatul mami.El are probabil bani de la părinți sau va lua ceva moștenire si nu ar pierde-o.Deci practic nu te iubeste pe cat crezi tu.
Spun asta pentru ca e bărbat în toată firea, pe salariul lui si pe picioarele lui.Practic aveti amândoi salar, va puteti întreține deci nu prea are scuza.
Sfatul meu este sa lasi iubirea asta mare deoparte si sa rupi pisica in doua. Pune piciorul in prag, dai un mesaj in care spui ca daca nu vrea sa va mutați impreuna si sa aveti ceva serios sa stea la mămica lui.Nu il mai cauta si spune-i si lui ca daca nu e hotărât să faceți toti pași de care ai spus sa nu te mai caute.
Poate v-ați pripit cam repede în anumite chestii, și nici el a fost prea hotărât în progresul relației voastre. Poate nici copil nu vroia. Nu-i vina ta, poate prea multă iubire și grabă, au depăsit lucrurile care a cuprins totul pe nepregătite. Apoi a urmat mama băiatului, care și-a băgat influența. Posibil și ea avut interpretările ei, din experiente sau fapte auzite. Soluția, nu forta nici tu, lucrurile. Dragoste cu sila, nu-i ok. Asta Ca să fie bine, să nu fie rău.
Daca la 25 de ani se lasa influentat intr-o atat de mare masura de parerile parintilor, atunci eu zic ca nu merita sa mai faci ceva!
Îmi pare tare rău să aud asta.
Mă îngrozesc însă citind comentariile.
25 de ani este vârsta ideală pentru a procrea. După 30 organismul îmbătrânește, există riscuri mari (sarcini dificile, avort spontan, infertilitate, problemă cu care tot mai mulți oameni se confruntă, din cauza stilului tâmpit de viață pe care îl trăim: sedentarism, stres, dietă nesănătoasă).
Apoi, atenție: omul muncește ca să trăiască, nu trăiește ca să muncească! Fii cu băgare de seamă să nu cazi în ceea ce Robert Kiyosaki numește „Cursa Șobolanului" (Rat Race), în care singurul scop al omului este aceea de a merge la muncă, a plăti rate la bănci și facturi și tot așa.
Pune preț mai mult pe tine, și pe ceea ce te face fericită și împlinită, nu pe carieră la o multinațională de rahat în care omul este doar un cap de vită furajată (adică un simplu număr).
Uite, Dragoș Pătraru (Starea Nației) a anunțat că intenționează să se pensioneze la 45 de ani.
Să fii iubită și fericită!
O greșeală ce ai comis este violența. Îți sugerez să treci peste, există milioane de bărbați pe lume.
Am văzut cazuri în care părinții încearcă să influențeze, iar dacă aceștia sunt împotriva ta, iar dacă băiatul e mămos, ia de bun tot ce zice familia lui(de asemene, și fetele dacă fac ce spun părinții), atunci nu are șanse relația. Pe lângă asta, Știu foarte bine o mamă care zice că a făcut copii ca să-i muncească, dar numai pe băiat îl joacă cum vrea, îi toacă banii, dar tot ce i-a promis ea nu i-a dat niciodată.
Parcă trebuia să îți dai întâlnire cu mama înainte să-i cunoști fiul...
Cu sprijinul părinților, am văzut destule cupluri care s-au căsătorit și și-au făcut împreună un cămin, deși nu aveau mai nimic. Au timp și de vacanțe, salarii destul de bune încât să se extindă, să mai facă ceva, nu e ca și cum au fost ținuți pe loc.