| Elisabeta182 a întrebat:

Mama mea a divortat cand eu aveam cam 2 ani, dupa cativa ani a intalnit un barbat si sunt impreuna de atunci pana acum. vreo 10 ani. El mai are o fata dintr-o casatorie si tin legatura vorbesc pe cand tatal meu nu ma cauta si nici bani nu imi trimite. El a inceput sa vorbeasca urat cu noi( eu si sora mea cate o data si cu bunicii, parintii mamei) nu ii convine nimic din ce facem si nici cum invatam la scoala am doar 2 medii de 7 restul numai de 8, 9, 10... nu ne-a incurajat niciodata si ne jigneste cu fiecare ocazie, cand am deschis subiectul intre noi 4 mami i-a luat apararea si au inceput sa tipe la noi si sa ne jicneasca. la masa are unele iesiri, sa tipe sa arunce cu o sticla ca nu e rece.iar noi ne ridicam si plecam in casa, el ramane si continua sa manance fara stress.

Răspuns Câştigător
| ombladon a răspuns:

Om prost, noi ce sa facem?
Fa-i si tu viata grea...

7 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Ooo...un adevarat iad.ooo ce oroare pe voi...gingasilor. Dar daca are probleme? De ce nu te pui in locul lui sa vezi cum e viata? Ma scarbesc profund raspunsurile de la intrebarea asta. Sa vezi cand o sa dai fata-n fata cu viata cum o sa te simti daca acum te simti prost cand esti jingnita.

| michael5813 a răspuns:

M-ai intristat! nimeni nu merita asa ceva! nu pot sa zic decat ca poate are o perioada din viata mai grea ca nah noi cei maturi trebuie cem in ultima vreme tot mai des prin asa ceva. poate nu stie sa se exteriorizeze si altfel poate are nevoie de ceva mai mult ajutor si nu stie cum sa-l ceara... ma gandesc ca de asta mama ta ai ia apararea! nu vreau sa ma gandesc ca ar putea fi alte motive care sunt mai grave si mai urate de atat!

| Elisabeta182 explică (pentru michael5813):

Nu cred ca are o perioada din viata, pentru ca asta se intampla de vreo 3 ani in coace daca nu mai mult. si a inceput treptat.

| Sheisshe a răspuns:

E o problema foarte interesanta.Eu in locul tau asi ruga pe cineva sa ia legatura cu protectia copilului, ei stiu cel mai bine ce sa faca!
Succes, noi te sustinem!

| Elisabeta182 explică (pentru Sheisshe):

Multumesc! si le multumesc tuturor prietenilor care sunt langa mine si care ma inteleg

| claudiu1925 a răspuns:

Greu dar stiu ce simti asa sunt si eu nu prea stiu ce sa faci!
eu am o f buna prietena care ma sustine si incuraja si asa voi trece peste toate. cautati un/o prieten/a bun/a si suspina pe umarul lui/ei.ai grija si pe cine alegi

| Elisabeta182 explică:

Acum de cand ne-am certat si i-am spus lucrurile in fata mama mea e revoltata pe mine..si crede ca mi-a bagat cineva toate astea in cap. El nici nu ma baga in seama. Eu inteleg ca mami e intre noi, dar de ce continua intruna sa ii ia numai lui apararea?