| anonimathebest a întrebat:

Mama mea a murit acum 4 ani, cand eu aveam 7 ani.Acum am 11 ani, sunt in clasa a 5-a si locuiesc cu tatal meu cu care duc o viata fericita.La scoala, o colega a aflat despre problema mea si vrea sa fim prietene si sa vb cu mine.eu apreciez gestul ei dar eu ma simt ciudat cand pomeneste de acest lucru. Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii explici ca te deranjeaza daca vorbeste ceva de maicata si sa nu mai vorbeasca de ea.

| harciog a răspuns:

Fa exact ceea ce simti. Daca o simti ca se foloseste de durerea ta exileaz-o caci nu conteaza daca prietenia este pe interes material sau sentimental ci doar ca este pe interes.Omul trebuie tratat doar prin el insusi.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Foarte frumos din partea ei că te susţine. Ar trebui să îi apreciezi intenţia, mai ales că foarte puţină lume este cu adevărat solidară şi sinceră faţă ce ceilalţi. Cu toate acestea, dacă te simţi prost când aduce subiectul morţii în conversaţie, îi poţi explica deschis acest lucru, rugând-o să discutaţi despre un aspect mai puţin intens, care nu te întristează într-o aşa măsură.

| Lisadream a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca vrei sa fii prietena cu ea dar nu iti face placere sa discuti si sa iti aduci aminte de lucrurile care te intristeaza

| JustOneSmile a răspuns:

Spune-i sa numai pomeneasca de asta daca te deranjeaza. Daca vrea sa te sustina ar fi mai bine sa te sprijinehappy si sa iti vorbeasca frumos. mult succes :*

| Isabelamaria21 a răspuns:

Acceptă-i prietenia, voi 2 a-ți putea deveni prietene foarte bune.

Succes!

| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns (pentru Isabelamaria21):

Da,sunt de aceeasi parere,daca ii accepti prietenia,amandoua cu timpul uitati ca ti-ai pierdut mamasadapropo imi pare rausad sincer nu stiu voi cei care ati pierdut un parinte sau frate cum rezistati, imi sunteti un model, sper sa pot fi si eu la fel de puternica odatasad

| iulyluvy a răspuns:

Cred ca e greu... povestile noastre cred ca seamana.Numai ca...
Mama e plecata in anglia si in doi ani am vazut-o 3 zile...si parintii mei sunt divortati mama cred ca isi reface viata si o sa vina in vizita.Si eu tot cu tata locuiesc si sunt fericita tata face mancarea... Apropo eu am 10 si sunt clasa a 4-a.Eu ti-as sugera sa vb cu o persoana care are cam aceeiasi problema sau cu consilierul scolii eu vb cu consilierul si ma simtfff bine.In orice caz daca vrei sa fim prietene id meu ii:iulia _luv_cool900happy

| magda2454 a răspuns:

In alta intrebare spuneai ca ai 9 ani, in alta 12 ani, si in alta 14 ani. Sper sa nu ajungi la 60 de ani. Oameni buni cititi intrebarile anterioare sa vedeti cate minciuni sunt acolo.

| anonimathebest explică (pentru magda2454):

Sa stii ca eu nu am spus niciodata ca am 14 ani, am zis intr-o intrebare k O SA AM ATUNCI 12 ani si este adevarat, iar in intrebarea cu 9 ani mi-a spart cineva contul.Maai invata sa citesti intai!tongue