| IrinaAniri a întrebat:

Mama mea e cam suparata acum, si vreau sa ii fac o surpriza maine cand se intoarce de la servici, ma gandeam sa fac curat in bucatarie si ca fac ceva prajituri, aveti vreo idee ce desert as putea face? cu aragaz daca e nevoie, dar fara cuptor. ce altceva ar mai bucurao, ceve ce pot face intr-o zi?

6 răspunsuri:
| Atotstiutorul a răspuns:

Cred ca cea mai mare fericire pe care ai putea sa o faci e sa cresti sa te angajezi si sa pleci din casa parinteasca!

| Euletitia a răspuns:

Buna! uite, mie si mamei mele ne plac foarte mult clatitele, asa ca ti le recomand.Sunt si foarte gustoase si usor de facut si nici nu necesita cuptorPoti sa le umpli cu finetti, sunt absolut delicioase..Ai putea sa-i faci si o cafea sau un ness. E foarte buna si ideea ta sa faci curatenie in casa si ai mai putea sa ii cumperi un trandafir si o mica atentie, evenyual daca stii ca si-a dorit un lucru si nu si le-a cumparat dintr-un motiv sau altul sau, in fine, un lucru care sa se potriveasca cu gusturile ei(de exemplu, o bluza sau o rochie in culoarea preferata, parfumul ei preferat, o pereche de cercei finuti din argint sau, daca ai bani, din aur, o esarfa draguta sau macar o cutie de bomboane fine de ciocoplata).e cel mai frumos lucru sa primesti un cadou de la o persoana draga, cum esti tu pentru mama ta atunci cand nu te astepti si fara sa fie o ocazie speciala, gen aniversarea ei sau onomastica sau Craciunul. Cand ii vei darui trandafirul si cadoul, nu uita sa-ti ceri scuze oentru ce ai facut de ai suparat-o si sa ii spui cat d emult o iubestisi cat d emult inseamna ea pentru tine, apoi invit-o in bucatarie sa savurati impreuna desertul si cafeaua. Succes si multa fericire tie si mamei tale!

| BLeur a răspuns:

Bună.

Fă ceva ce nu faci zilnic, fă curăţenie vezi tu ce faci.Dar ai grijă să nu se supere mai rău, şi cere-ţi scuze pentru ce ai făcut, sau mă rog vezi tu. Spune-i că o iubeşti mult şi că nu se va mai întâmpla.

Te puup :*. Ai grijă de tine.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd

| BluishAngel a răspuns:

Hey.Pai ai putea sa faci salam de biscuiti tongue.E simplu de facut si nu necesita cuptor.Gasesti reteta pe net.In plus, e foarte gustos si renumit.Cred ca asta ar bucura-o mult pe mama ta. Daca mai faci si curatenie si ii spui un Te iubesc si scuze din toata inima, sigur ii va trece.
Mult succes happy:*.

| Cadillac a răspuns:

Tu daca faci curat in bucatarie si in celelalte camere ca sa poata veni sa stea si ea relaxata(ca doar a muncit toata ziua)si daca ii mai faci si o prajitura nu conteaza care(poti sa ii faci si clatite) iti garantez ca ii va trece orice suparare(100%).Respect pentru copii care mai gandesc in acest fel.:*

| ramona1989 a răspuns:

Budinca sau clatite