Te inteleg... dar, incearca sa te pui in locul ei. Poate are si ea grijile ei sau poate are traume din trecut ( mama mea se enerveaza usor pe mine - chiar daca am cele mai mari note din clasa - doar pentru ca a avut multe experiente neplacute in trecut... si acum nu stie cum sa reactioneze )
Mama ta are pretentii mai mari de la tine, ca orice mama care-si iubeste copilul.
Asa imi facea si mama mea. Cred ca acum are multe probleme si trebuie sa o intelegi si sa o sprijini. Asa sunt toate mamele. au momentele lor si cand se enerveaza isi varsa nervii pe copii.
Salutare!
Nu ai de ce să fii supărat pe mama ta. Ca orice părinte, îşi doreşte ce e mai bun pentru copilul ei. Dacă te-ar încuraja pentru fiecare notă bună pe care o obţii, te vei lăsa pe tânjeală.
Gândeşte-te că poate are şi ea griji şi probleme zilnice care o copleşesc. Să ştii că atunci când te ceartă nu o face din răutate. La nervi omul spune multe. Nu pune la suflet tot ce auzi.
Sărbători Fericite!
Atunci cad tipa este important sa o intelegi si sa-i vorbesti frumos. Are si ea problemele ei. Cu privire la note nu prea sunt de acord ca parintii sa certe copii sau sa-i pedepseasca, rar a fost cand mama mea mi-a spus ceva de note. Eu mereu i-am spus ca am viata mea si stiu ce am de facut si nu trebuie sa invat pentru ea, ci pentru mine. Iti sugerez sa o asiguri pe mama ta ca stii ce ai de facut si sa nu mai pui atat de mult la suflet.
Cred ca mai bine o intrebi pe ea, gaseste un moment cind nu e prea tensionata, comunicarea e secretu
Of Cosmin, te asteapta o viata grea...Problema e ca notele mari nu iti asigura niciun fel de succes, dupa ce termini scoala. Cauta-ti o slujba dupa 18 ani si pleaca de acasa, n-o s-o duci prea bine intr-un asemenea context