| Cosmin1351 a întrebat:

Mama mea e cea mai enervanta!sad Tipa mereu la mine cand fac o mica greseala sau cand e nervoasa si n-are pe cine sa se descarce.sadAm note destul de mari la scoala dar mama se bucura doar pentru a se lauda. E tare isterica!crying De exemplu daca iau un 8 tot nu ii convine. Se comporta de parca ar fi sefa mea si eu as fi prost.
Ce pot sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| ayosmdk a răspuns:

Te inteleg... dar, incearca sa te pui in locul ei. Poate are si ea grijile ei sau poate are traume din trecut ( mama mea se enerveaza usor pe mine - chiar daca am cele mai mari note din clasa - doar pentru ca a avut multe experiente neplacute in trecut... si acum nu stie cum sa reactioneze )

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mama ta are pretentii mai mari de la tine, ca orice mama care-si iubeste copilul.

| Ingerasulinocent a răspuns:

Asa imi facea si mama mea. Cred ca acum are multe probleme si trebuie sa o intelegi si sa o sprijini. Asa sunt toate mamele. au momentele lor si cand se enerveaza isi varsa nervii pe copii.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Salutare!
Nu ai de ce să fii supărat pe mama ta. Ca orice părinte, îşi doreşte ce e mai bun pentru copilul ei. Dacă te-ar încuraja pentru fiecare notă bună pe care o obţii, te vei lăsa pe tânjeală.
Gândeşte-te că poate are şi ea griji şi probleme zilnice care o copleşesc. Să ştii că atunci când te ceartă nu o face din răutate. La nervi omul spune multe. Nu pune la suflet tot ce auzi.
Sărbători Fericite!

| albastrica009 a răspuns:

Nu te supara pe mama ta ca-i batrana si nelinistita

| Loreley07 a răspuns:

Atunci cad tipa este important sa o intelegi si sa-i vorbesti frumos. Are si ea problemele ei. Cu privire la note nu prea sunt de acord ca parintii sa certe copii sau sa-i pedepseasca, rar a fost cand mama mea mi-a spus ceva de note. Eu mereu i-am spus ca am viata mea si stiu ce am de facut si nu trebuie sa invat pentru ea, ci pentru mine. Iti sugerez sa o asiguri pe mama ta ca stii ce ai de facut si sa nu mai pui atat de mult la suflet.

| LaviRei a răspuns:

Cred ca mai bine o intrebi pe ea, gaseste un moment cind nu e prea tensionata, comunicarea e secretu

| Sabs28 a răspuns:

Of Cosmin, te asteapta o viata grea...Problema e ca notele mari nu iti asigura niciun fel de succes, dupa ce termini scoala. Cauta-ti o slujba dupa 18 ani si pleaca de acasa, n-o s-o duci prea bine intr-un asemenea context