anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama mea e o scorpie,cu toate ca m-a luat in alta tara,nu ma lasa sa ies afara cu fete, tot timpul striga de la nimic, imi spune ca nu sunt de folosin casa..nu i-am dat niciodata motiv pentru care sa nu aiba incredere,mereu am fost cuminte,dar tot nu are incredere,abia de ma lasa sa ies dupa piine singura, nu mai suport, ce sa fac,? ajutati-ma va rog?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Nu o spun doar pentru liniștea sufletului tău, ci și pentru faptul că este adevărat: asa sunt majoritatea mamelor. Chiar pe stradă când merg aud o mamă spunând copilului ei că nu e bun de nimic, ca e mereu nerecunoscător, si alte reprosuri. O persoană care reproșează copilului lucruri chiar adevărate, eu nu l-as numi părinte.
Tu n-ai ce să-i faci mamei tale; ea asa a crescut si asa o sa moară; ea nu a cunoscut si nici nu va cunoaste vredata dragostea. Tu ofera-i cinstea pentru ca ti-a dat viată si ca te intretine. Dumnezeu o va judeca in ziua Lui cea mare pentru comportamentul ei fata de tine.
Sunt mulți parinti ca ai tai -lipsiți de dragoste, de afecțiune. Din pricina aceasta ei singuri se fac nevrednici pentru viața veșnică, pentru Împărăția lui Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste și în Împărăția Lui nu vor putea intra cei lipsiti de dragoste fata de semenii lor.
Tu caută să cunoști pe Dumnezeu, si fă-ți datoria pe care o ai de facut in casa si în societate.

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Vorbesti foarte urat despre mama ta.

| lalaband a răspuns (pentru mira):

Pai tu nu o cunosti, daca ai cunoaste-o mai intelegehappy
dar ce am spus mai sus, este o gluma daca nu ai inteles sarcasmul nu e vina mea))

| lalaband a răspuns (pentru mira):

Eu vam cerut un sfat nu sa ma judecati, de ce judecati fara sa stiti adevarul?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Kenya a răspuns:

Comunicarea e cheia.

| lalaband a răspuns:

Nu am calbig grin