Ai putea totuşi să-i explici mamei tale prin ce perioada grea treci,poate că într-un fel sau altul,te va înţelege.
Ai putea să dai mai multe detalii despre ceea ce vrei să spui?
De exemplu: de ce te ia peste picior, sau prin ce perioada grea treci.(ai pierdut pe cineva drag din familie?)
Chiar dacă nu vei da detalii, cheia înţelegerii cu mama ta este COMUNICAREA.
Fiind fată, înţeleg că eşti mai sensibilă, dar încearcă să porţi o discuţie cu mama ta.
O zi buna să ai!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Mulţumim că ne-ai spus asta, chiar nu ne puteam continua vieţile fără tot ce-ai scris.
Nici eu nu`mi iubesc mama..si acum nici pe tata pentru ca fac acelasi lucru cu mine..mereu m`am plans altora din cauza lor si am fost judecata gresit doar pentru ca nu-i iubesc.dar asta e ei au facut tot ce se putea ca sa ii urasc. abia astept sa implinesc 18 ani si sa plec de acasa..pana atunci am noroc cu fratele meu mai mare care imi tine partea mereu..am doar 13 ani..aman2 ma iau la mijto..ma pun sa muncesc ca o sluga..de fiecare data cand faceam ceva gresit ma bate-a.:-