Pt că trrb sa am grija de casa...
Dar maica-ta nu poate sa aiba grija de casa si tu mergi sa iti faci viata ta cum este normal la 27 de ani? Sa stii si tu cum este sa pleci si sa te intorci cand vrei, nimeni sa nu iti comenteze, sa faci totul dupa propriul program, sa stai la casa ta -chiar daca e cu chirie... e o experienta prin care trebuie sa treaca oricine macar o data in viata.
Dar ea nu poate sa aiba grija de casa? Tu esti la varsta la care trebuia sa ai familia ta, copii etc.
Lasa sa aiba ea grija de casa, ce treaba ai tu? Muta-te si aia e daca ai job bun.
Normal ca are probleme mintale.
Daca nu pleci inseamna ca nu este in ordine cu tine.
Si care este intrebarea de fapt? Ca nu vad ca ai intrebat de solutii cum sa scapi de probleme.
Nu o mai baga in sama.Stai acolo nu te muta singura, nu ai pentru ce sau de ce.
Te muti singura cand iti gasesti un barbat, nu ai pentru ce sa cheltui bani in plus la chirie si restul.
Cred ca si tu esti ca ea, iti place sa auzi chestii, fata ca nu auzi, vezi-ti de treaba, nu-i mai spune orice.
Aia e buna rau, stai in casa ca moarta hai ca maicata e tare, se pricepe ce replica sa-ti dea, eu mas amuza rau de tot
Poate ca asla este felui ei dea conversa, asa ca nu-ti fa inima rea, cum am spus pe mine amr face sa rid adevarul este ca scoade expresii bune, c e daca nu-ti sunt pe plac, te face sa zimbesti, iar asta e ceva bun.
Păi dacă ai 27 de ani și job de ce nu te muți singură, ca să nu-ți mai comenteze fiecare mișcare?
Este vremea sa te muti, ai nevoie de spatiul tau. Nu ai cum sta cu o astfel de persoana
E simplu mutate și scapi!
De ce crezi ca sta toată ziua cu gura pe tine? E simplu vrea sa pleci sa aibă și ea intimitatea ei ca doar ai 27 de ani nu 7!