| DoctorAnonimus a întrebat:

Mama mea este mai batrana, m-a facut mai tarziu si are o mentalitate demodata.Am numai note bune (un sapte, doi de opt si in rest numai noua si zece), dar mama spune ca imi place sa ies prea des cu prietenii in oras si ca intarzii (3 ore cu prietenii in oras e cam mult pentru ea). Mereu spune ca pe vremea ei ea muncea si isi intretinea fratii, si ca sunt o lenesa si stau numai pe calculator. A spus ca vacanta asta ma pune la munca si eu vreau sa am o vacanta relaxanta! Va rog ajutati-ma:Cum s-o induplec, sa o fac sa ma lase sa am o vacanta linistita?

Răspuns Câştigător
| shinestar03 a răspuns:

Crede-ma ca si eu sunt intr-o situatie destul de asemanatoare.
O poti convinge spunandu-i ca esti inca tanara si trebuie sa iti traiesti copilaria in delung, nu ca ea muncind.
O mai poti ajuta cu unele treburi prin casa pentru a nu te mai considera lenesa, ce nu cred ca e cazul.
Sper din tot sufletul ca te-am ajutat.
Funda?:*

2 răspunsuri:
| Bonotralalala a răspuns:

Trebuie sa o faci sa inteleaga ca tu nu trebuie sa treci prin chinurile prin care e trecut ea [ nu cred ca munca si intretinutul fratilor era ceva foarte placut ].

| ğözde a răspuns:

thinking Ii poti spune ca acum numai e vremea aceea, esti tanara si trebuie sa-ti traiesti viata ca toti ceilalti copii, te inteleg f bine si eu sunt la fel cu mama dar cateodata uita sa`mi mai " scoata ochii " ca sunt asa si pe dincolo, iar la scoala am numai 9 si 10 pe line. off parintii astia. Apropo daca nu poti rezolva problema, apeleaza`ti tatal sigur iti va rezolva el problema cum face si tatal meu! love struck