| AnNy_1088 a întrebat:

Mama mea este plecata in italia si as dorii sa ii trimit si eu un mesaj care sa o impresioneze:dma ajutati va rogcrying:*si p mine. Multumesc!

5 răspunsuri:
| Dianka_4924 a răspuns:

Scriei ca o iubesti nespus de mult si ca iti este foarte dor de ea, ca vrei sa vina acasa sa fie alaturi de tine pentru ca ii simti lipsawinking=*

| alexwars a răspuns:

Estiplecata de... ani/luni/zile si mie tare dor de tine. Poate, da ce zic eu sigur iti e si tie dor de mine la fel de mult. Insa acum cu ocazya SARBATORILOR iti urez multa fericire un an nou mai frumos si multe cadouri. Acu sa iti zic cum nu tziam mai zis, pa e-mail: te yubesc, vreau sa te intorci si nimic sa nu ne mai desparta niciodata. Ca nu vreau sa mai simt niciodata un asemanea dor. Si sunt sigura ca nici tu mama. pentru mine sa te stiu la mii de km distanta e ca si cum iadul ar fi ajuns pa pamant sau ca si cum cerul ar fi negru.
CU MULTA DRAGOSTE FIICA TA!
SARBATORY FERICITE! :-d

| Anablondyi a răspuns:

''Privesc in casa si simt ca ceva lipseste! Tu lipsesti. cand stii ca eu te iubesc! vreau sa stii ca te iubesc si te voi iubi, poti sa intelegi ca prin niste cuvinte iti spun tot ce am pe suflet! Mami vreau sa vi acasa-te iubesc''

fain asta nu? smugsmugcred ca ar impresiona`o :*:*

cand dai fundita anuntama si pe mine :*

| Klepto a răspuns:

Ce ar fi ca sa o suni si sa ii spui ca iti este dor de ea, o iubesti si debia astepti sa o vezi... cred ca vrea sa iti auda vocea, nu un mesaj...

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Scrie asa:

"Draga mama, cu ocazia sarbatoril de craciun ti-am trimis acest mesaj.De craciun ar trebui ca toti sa fim mai buni, iar eu am decis sa-ti scriu acest mesaj frumos, sa-mi exprim iubirea pentru tine. Te iubesc si ori ce ar fi, eu, voi fi langa tine mami. Te pup si TE IUBESCT!

Cu drag, fetita ta!"

Bafta!