Si ce ar trebui sa iti zica? Daca nu fumeaza cu tine de fata inseamna ca are macar o urma de ratiune si bun simt, nu neaparat ca s-ar ascunde de tine. Bine, acuma buba e ca daca tu ii ceri vreodata ceva de care chiar ai nevoie sau baga in tine parizer si alte porcarii si vine cu scuze gen nu am bani dar bani de tigari are, atunci e o vaca care merita castrata si trimisa la sapat cartofi, ca nu are cap de mai mult. Sper din tot sufletul sa nu fie cazul de asa ceva...
Bun, in cazul asta nu vad care e problema? Daca pute a tigara prin casa, cum mai zicea cineva pe aici, zi-i ca nu te deranjeaza sa stii ca fumeaza, desi e mama ta si o iubesti si vrei sa fie sanatoasa samd, dar sa nu mai fumeze in casa ca te afecteaza mirosul. Poti sa plusezi sa ii bagi o gogoasa ca ai dureri de cap si simti un nod in git.
Ce daca fumeaza. O fi stresata si de aia. Nu e o crima, mergi si intreaba.
Ii spui asa: Mama imi pare bine sa stiu ca incerci sa te ascunzi de mine cand fumezi, inseamna ca iti pasa si iti multumesc dar incearca te rog sa te opresti, nu pentru mine ci pentru tine.
Nu inteleg de ce ar trebui sa ii zici ceva.
Pur si simplu fa-te ca nu sti nimic.
Sunt unii parinti care nu vor sa fumeze in fata copiilor ca sa nu le dea un prost exemplu.
Este mama ta si nu trebuie sa o judeci.