Depinde de varsta pe care o ai. Nu cred ca mama ta nu ar realiza ca esti destul de matura pentru un prieten. Poate nu vrea sa incepi sa suferi de la varsta pe care o ai. Bafta!
Fundita?
Pai asteapta sa ajungi la varsta potrivita pentru asa ceva. Exista o varsta pentru fiecare lucru, iar la 14 ani chiar e anormal sa ai prieten. Dupa ce o sa mai cresti, o sa vina si timpul tau, trebuie doar sa ai rabdare.
Eu zic sa faceti schimb! Tu devii mama, iar dansa fata ta! Vezi cum ar proceda dansa. Dar de ce tocmai un iubit?
Bună.
La 14 ani iubit, la 15 ani mămică și la 35 bunică!
Hai că asta este tare.
La vârsta ta iubit îți trebuie că restul le ai pe toate...
Pa, pa.
Intr-o lume "nebuna","nebuna", este firesc ca o mama sa aiba temeri legate de viata sentimentala a fetitei ei!--- nicio mama nu vrea sa-si vada copilul, inca imatur fizic si psihic, cum sufera! ---iubirea imatura aduce mai mult durere decat fericire!
Draguta intrebare. tipica fetelor d varsta ta...incearca sa treci peste! Educatia se face acasa
Poi incearca sa ii explici ca de'acum esti fata mare si ca ai si uh o anumita varsta. Spune-i si uh ca toata prietenele tale au iubit, ca ai vrea sa vezi si uh sa vezi km e si mai mult. pup
fundita?
In primul rand ar trebui sa imi spui varsta da (nu coont si eu am avut 3 si am 13 ani) mnah ii zici ca trebuie sa iti traiesti copilaria si sa fii iubita de inca o persoana in plus si spune-i ca vei alege unu de treaba... dar sa insisti cu faza cu copilaria...mnah daca nu merge nici cu asta trimite`mi un mesaj si mai gasesc eu niste lucruri
ps.: pe toate prietenele mele le-am ajutat in acest lucru si daca nu merge combina`te pe ascuns
Orikum esti destul de mare. ai 14 ani. eu cred ca esti pregatita pentru. asa ceva!
anonim_4396 întreabă: