| LeeJiEun a întrebat:

Mama mea pleaca in talia 6 lunicrying ce sa fac? sufar incontinuucrying(( E despartita de tatal meu si il mai am doar pe fratele meucrying( ce sa fac sa nu mai sufar atat?crying

Răspuns Câştigător
| SmEu a răspuns:

Am trecut prin situatia asta cam 10 ani de zile in fiecare vara, asa eram si eu numai ca la unmomendat mi-am dat seama pentru ce pleca.Sunt sigur ca pentru u si fratele tau pleaca acum e greu dar te vei obisnui si cand vei mai creste vei intelege cand o sa ai alte posibilitati fata de altii, tine cont ca ei probabil ii este si mai greu pentru ca e nevoita sa nu isi vada copii crescant ceea ce e cel mai frumos pentru un parite asa ca trebuie sa ai in cap ca ce face face pentru tine.numai bine iti doresc!

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ea merge ca sa-ti faca viata buna, acum esti copil dar mai tarziu o sa intelegi situatia dansei.

| Doηηa a răspuns:

Știu cum e, o să-ți treacă cu timpul.
E foarte greuu! sad

| Horanhugsme a răspuns:

Imi pare sincer rau pentru tine.Si mama a plecat in Italia cand aveam 6 ani si stiu exact cum te simti.Dar gandeste-te ca nu pleaca ca vrea dar pentru tine si fratele tau, pentru ca vrea sa aveti un viitor! Nu mai suferii chiar daca ti-e greu pentru ca o faci si pe mama ta sa o doara mai tare!
De curiozitate cati ani ai tu si fratele tau?

| LeeJiEun explică (pentru Horanhugsme):

Eu fac 14 si fratele are 20.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Cosmi,

Ne dam seama ca va fi foarte dificil pentru tine. Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti suferi dupa ea, da asta nu-ti rezolva problema.ori te poti bucura de viata alaturi de tatal si fratele tau, care nu cred ca sar in sus de bucurie, ca a plecat maicata.dar de ce a plecat? nu va iubea?

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Nu ai de ce sa suferi.Ea merge petru tien si o viata mai buna.Pa,pa

| LeeJiEun explică:

Multumesc pentru tot ce mi-ati spus. Chiar m-au ajutat.sad:*:*

| Isabella95 a răspuns:

Multi parinti sunt plecati din cauza nevoii de bani.
Mie mi se pare o sa stau numai eu acasa cu fratele meu mai mic, as face numai ce vreau!

Răspuns utilizator avertizat
| Tess a răspuns:

Ciao. Înţeleg prin ce treci. Este absolut normal, înseamnă că o iubeşti mult pe mama ta. E un bine. Ţine cont de un lucru... mama suferă şi mai mult. I se frânge inima. Nu e deloc uşor printre străini. Dacă o iubeşti cu adevărat o vei încuraja. 6 luni nu e aşa de mult. Tu vei mai creşte şi te vei maturiza mai repede. Vei învăţa să faci unele lucruri singur/ă. Oricum ar fi, vă fa face bine perioda de despărţire. Plângi... dar nu-i sfâşia inima. Încurajeaz-o pe cât posibil. Pentru tine o face. Sunt sigură că ştii.
Curaj. happy

| IrishCream a răspuns:

Stiu cum e, mama mea a fost plecata un an in America! Aveam doar 6 ani! Atunci am intrat in depresie,am scazut mult in greutate,la scoala eram pe langa, nu puteai sa glumesti cu mine, eram rupta de realitate! Descarca-te, plagi cat simti ca ai nevoie! Apoi asigura-te ca vei pastra legatura cu mama ta in fiecare zi! Incearca sa te gandesti la altceva, la faptul ca timpul trece repede. eu si azi (am 13 ani) simt tristetea pe care o simteam atunci! sad Pa, pa!

| ShineLikeStars a răspuns:

Pai pleaca sa iti fie mai bine... si nu conteaza daca e departe, tu sa stii ca sufletul ei va fi langa tine. si niciodata nu esti singura, cineva e cu tine mereu. mereu sa stii ca nu esti singura... timpul zboara, ca vrem noi sau nu. fii tare

| Ionutz_Hergheligiu_1990 a răspuns:

Vei creste si vei intelege situatia si iti vei da seama cat s-a sacrificat mama ta pentru voi doi departe de voi departe de casa, Tu trebuie sa fii mama fratelui tau sa fii puternica si pentru ea si pentreu fratele tau si viceversa. inca va aveti unul pe celalalt roaga-te sa fie mama ta bine si va veni acasa!