Bine,iti respect gandirea.Fiecare gandeste in felul sau, sunt de acord.Iti multumesc pentru ca incerci, iar daca nu merge respecta-i dorinta. Spune-i un simplu"la revedere" si gata.Asa o sa simta si ea greseala pe care o face, daca pleaca.
Ce nesimtita esti cum sa te comporti asa cu propria mama?
Cand vei invata a pune virgula, judeca-ma pe mine. Si intr-un mod mai putin necioplit.
Cineva cu mentalitatea ta nu cred ca e in masura sa critice. Daca ai probleme cu mama ta nu cred ca-i cazul sa faci pe desteapta pe internet.una e sa te plangi si alta e sa faci pe desteapta.
Vorbesti de mentalitati - am pus doar o intrebare, pe care ar fi trebuit s-o iei ca atare, sau, si mai bine, sa-i vezi adevaratul sens.
Si ce inseamna,, sa te plangi"? Aici se intreaba si raspunde. Unde vezi incercarea de,, a face pe desteapta" pe internet?
Nu tasta in necunostinta de cauza, caci asa putem gandi orice!
Cu ajutorul tau, am inteles inca o data misoginii acum.
Cum adica pleaca? Deficitiv sau nu? Daca pleaca definitv tu te bucuri?! Nu incerci sa o opresti?! Daca tu crezi ca nu atunci da-i o imbratisare, cativa pupici si spune-i ca o sa iti fie dor de ea.Mie oricum mi se pare putin ciudat ce se intampla.
Are o criza. M-am saturat... zici ca-i adolescenta.
Pai atunci de ce nu incerci sa ii fii alaturi de ea?! Sa o ajuti sa depaseasca criza, sa ii arati cat de mult o iubesti si ca nu trebuie sa plece. Oricum poate ca ea incearca sa atraga atentia asupra ei, pentru ca nu simte destul de multa iubire Incearca!
Eu cred ca iubire parinte-copil nu exista. Respecta-mi gandirea.
Si mai cred ca vrea sa simta altceva decat iubire, e exasperant.
Voi incerca.
Daca pleaca incearca sa vb cu ea, nu se gandeste ca are un copil fa-o sa se simta prost