| yngerash_4642 a întrebat:

Mama nu ma lasa afara decat pana se intuneca... ce sa fac ca sa o conving sa ma lase putin mai mult?

Răspuns Câştigător
| Cinesafie a răspuns:

In primul rand este o diferenta intre a fii fata si baiat. Pe fete cred ca macar vara le-ar putea lasa pana la ora 11-12 daca parintii au incredere ca i'au oferit acelei fete educatia buna si in special ii cunoaste si pe cei cu care umbla si ii vad de incredere.
La baieti, cum este si in cazul meu, cred ca de la vreo 13 ani poti sa stai afara mai mult, eu de exemplu, le spun parintilor unde sunt, cam cat mai stau si eventual cine mai este in preajma mea.
On topic: Ca sa o convingi pe mama ta cred ca este foarte important sa ii dai ca exemple pe prietenii tai, in special pe cei ai caror parinti ii cunoaste si ea.
O a 2-a varianta ar fi sa ii explici ca nu are de ce sa isi faca probleme, ca ea te cunoaste, stie ca nu esti capabila sa faci ceva prostii mai mari(daca asa este :]] ) si sa ii dai voie sa te miroasa pentru a se convinge ca nu fumezi sau ceva de acest gen.
Multa bafta si o zi buna happy

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca esti un mic ingeras, e de inteles, ea iti poarta de grija. Cele mai urite chestii se intimpla la adapostul intunericului, si ea vrea sa te protejeze de ce e mai rau. Nu vei reusi sa o convingi, pentru ca face asta din dragoste pentru tine. Si e mai bine asa, crede-ma.

| YourEternalLove a răspuns:

Eu una am 14 ani si ma llasa seara doar daca stie ca stau cu vreo prietena ceva si mai ales ca acea pers sta aproape de mine

| enverhoxha a răspuns:

Trebuie să faci câţiva ani în plus.

| djandrei a răspuns:

Hai sa vb in privat. trimite-mi primadata un mesaj privar cati ani ai si peurma iti zic eu

| Reiatsunami a răspuns:

Dai foc la unul sau mai multe blocuri. mai multa lumina, mai multa convingere in replica: -Dar afara e inca lumina mama.

| starmaker a răspuns:

Mama ta e foarte grijulie si e foarte bine. Nu stiu cati ani ai, dar vara se intuneca destul de tarziu si cred ca e de ajuns, tu ce zici?

| SufletulPetrecerii a răspuns:

Depinde cati ani ai. dar sa stii ca ori ii prezinti un prieten ceva sau ma rog gasca de prieteni (doar daca te pot duce aksa) ca sa vada ca poate sa aiba incredere ca ajungi teafara... sau sa ii zici ca la ora cand termina o suni sa trimita sau sa vina ea sa te ia...

| stallonica2045 a răspuns:

Pai incearca sa vb cu ea sa-i zici cu cine stai sa aiba o idee daca se intampla ceva cu u sa stie unde sa mearga si... na. sper sa-ti fie de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce tot aveti mai sa stati afara noaptea? ce santeti bufnite sau lilieci? oamenii dorm noaptea.numai hotii si criminalii si betivii isi pierd noptile aiurea. oamenii normali stau la calculator toata noaptea si ziua dorm.

| RainbowColor a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce pros\a esti. Doamne fereste. Daca tu vrei sa iti petreci toata vara la calculator si dormind, nu toti vrem la fel. Iti pierzi cei mai frumosi ani din viata. oh go on. Gandeste-te putin. Copil singur ce esti.