Bună:)
Păi eu am început să mă vopsesc încă de la 11 ani, nici ai mei nu erau de acord cu ideea dar asta e;)).
Parul nu cade:) el se deterioreaza şi se răreşte datorită vopselei, asta depinde şi de numărul aplicării (trebuie să te vopseşti limitat).
Sfatul meu ar fi ca tu să începi prima dată să te dai cu nuanţator de păr, durează aproximativ pană la 8 spălări, îţi dau link-ul să vezi despre ce nuanţator este vorba http://www.google.ro/......tp?/imgres apoi, dacă îţi va placea şi mama ta va vedea că tu deja te-ai dat cu acel nuanţator nu prea va mai avea ce face. Sper că te-am ajutat:)
Mersi,restul raspunsurilor nu m-au ajutat prea mult!
Oricand!
Mai bine o asculti pentru ca are dreptate si cand faci 18 ani faci ce vrei tu, nu mai iei toate ordinele in calcul dar nici prea smechera sa nu fi sau rea cu parintii.
Mama ta are dreptate, nu iti strica parul de la varsta asta ca nu merita, o sa ai tot timpul din lume si pentru asta cand mai cresti
Nu este o idee prea buna, se va supara pe tine pentru ca nu ai ascultat-o, mai asteapta..pana cand va fi de acord.
In nici un caz sa nu te vopsesti fara acordul ambilor parinti. Exista sampoane nuantatoare. Eventual foloseste un sampon din acesta.
Eu cred ca nu e nevoie sa iti vopsesti parul deoarece parul natural e cel mai frumos in special al fetelor.
Cu cat il vopsesti mai tarziu cu atat mai bine. Acum o poti asculta pe mama ta si o poti face fericita...o sa ai tot timpul sa-l vopsesti.