Bucura-te ca mama lui e atat de amabila si ca se gandeste la tine. Ia-i in primul rand un buchet frumos de flori. Poti sa-i mai iei o poseta, o esarfa, o crema faina dar nu foarte peretentioasa, un obiect pentru apartament, o carte sau un disc daca stii ce o pasioneaza.
Eu i-as cumpara un buchef frumos de trandafiri sau crini, sau afli ce ii place de la prietenul tau si o carte de bucate daca ii place sa gateasca, sau un parfum.
Ai grija sa nu fie de fatada. Stiu pe cineva care la inceput i s-au facut cadouri de la mama prietenului tot timpul si parea sa o iubeasca mult pana i-a devenit nora, dupa aceea a fost un stres total pentru prietena mea. Poti sa-i cumperi un buchet de trandafiri.
Floare in ghiveci mama prietenului meu se bucura foarte mult cand ii aduc cate una
Sa nu/ti scoata ochii pentru cadourile alea. mai bine ai tine/o un pic mai la distanta.nu cred sa strice.
Hei, gestul conteaza. Un buchet de flori ar fi dragut.
Daca nu ii stii gusturile, mai bine nu te cheltui. Cand o s-o cunosti mai bine, o sa stii ce ar aprecia. Acum, fii si tu de treaba, ai grija de baiatu ei. si o sa fie cea mai fericita.
Wow! asta da soacra! cumpara'i o cutie de cioco si niste floricele oricum se bucura
Pai daca e o femeie simpla cumpara-i ceva simplu. si daca sta in strainatate cumpara ceva tipic romanesc si eventual util
Intreaba/l pe prietenul tau ce ii place.precis stie.eu i/as cumpara ceva de care sa isi aduca aminte mereu.