Parintii isi bat copii pentru ceea ce au de tras asa se intampla in multe cazuri din ro
Divortul este o experiență foarte traumatizanta pentru un om care tine la familia lui. Din pacate e nevoie de 2-3 ani pentru ca un astfel de om sa treaca peste.
Nu se razbuna pentru ceva anume, e disperat si refuleaza unde nu e cazul. Acum greseste, iar dupa isi va da sdama ca a gresit si se va simti prost. Atat de prost incat de rusinea lui va încerca din nou sa te înlăture.
Daca reusiti sa treceti peste asta, vei realiza ca ai doi parinti care se inttec da iti faca pe plac, doua locuri unde esti "acasa", doua locurj pe care le poti alterna dupa bunul plac.
Dar repet, va dura ceva...
Banuiesc ca la final ramane tatal tau si atata vreme cat iti pasa nefericirea lui va fi nefericirea ta.
Daca a ajuns in starea in care sa nu mai suporte prezenta nimanui, nici macar a copilului, cred ca depresia lui e foarte grava...nu cred ca are ceva cu tine, ci pur si simplu e suparat si se inchide in el
Este normal să fie nervos ca s-a despărțit de a ta mamă, vorbește cu bunicii tăi - părinții lui, să-l ajutați. Divorțul este foarte greu de suportat pentru cineva care avea alte așteptări. Ajută-l sa cunoască femei noi.
Buna! Nici lui nu ii este usor,a reactionat asa din impuls,probabil regreta acum ca te-a lovit,incearca sa il intelegi,nu este usor nici pentru el situatia actuala,se simte ranit in orgoliu, probabil este socat in momentul de fata, nu se astepta sa i se intample asta, sunt totusi ani de casnicie pe care ei i-au trait impreuna, au fost si sentimente la mijloc normal.Tot ce poti sa faci in momentul de fata este sa il lasi in pace cu gandurile lui, isi va reveni el, dar treburile astea necesita timp.Multa sanatate!
Ar trebui să discute cu un psiholog, părerea mea. Se teme să nu te piardă dar fiind că și-a dat seama că pe mama ta nu o mai are și crede că îl vei lăsa și tu singur. Ideea este că trebuie să ai răbdare căci oricum în timp se va obișnui cu situația dar acum îi este greu. Dacă spui că niciodată nu a fost violent, înseamnă că atunci când își va reveni, va regreta ceea ce ți-a făcut. Timpul le rezolvă pe toate, pansează și inimile rănite așa că fii tu calmă și înțelege-l.