| Muhibbi a întrebat:

Mama s-a suparat foarte rau pe mine, pentru ca am dat-o in bara la un concurs de matematica.Ce sa fac? ajutati-ma pleaseee

Răspuns Câştigător
| qazwsxedcrfv a răspuns:

Daca iti place matematica si vrei sa faci o cariera in domeniu: inginer, informatician, etc. atunci trebuie sa lucrezi mai mult la matematica, cateva ore pe zi in plus fata de ce faci la clasa.

Daca nu iti place matematica, si te duci doar de gura ei, ar fi bine sa ai o discutie cu ea pe tema asta.

Oricum mare lucru nu ai ce sa-i faci acum, o sa-i treaca in cateva zile, las-o in pace.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui asa: Draga mama am facut tot ce am putut, voi progresa in viitor, nu te supara acum.

| Userses a răspuns:

Mai, numai simplul fapt ca ai avut ocazia sa participi la acel concurs e o bucurie pentru mine, ca parinte. Nu conteaza pretentiile maica-tii. Eu iti spun ca n-ai de ce sa fii stresat.

| danteewerr a răspuns:

Domnul să te aibe in pază! laughing Na, o incurajare, poate iți va prinde bine atunci cănd te fugărește prin casă cu făcălețul! laughing Auzi, stai relax, lasă să fie ăsta ghinionul tău cel mai mare din viața ta, și iți garantez eu că vei fii cel mai fericit om din lume, să fie asta singura ta dezamăgire din viața ta și iți garantez că fii cel mai fericit om! Pa!

| DoarEu99 a răspuns:

Din curiozitate ce concurs era?