| Miruna0909 a întrebat:

Mama și bunica mă obligă să mă spăl o data pe saptamana, atat pe cap cat si pe corp. Vi se pare normal așa ceva, ca mie nu, m-am saturat de chestia asta. Stau in casa cu amandoua, dar nu suntem sărace (avem conditii) ca sa nu ziceți că poate nu au ele bani și ca vor să înteleg sa economisesc. Din contra, că am și eu bani, din alocație de stat, pensie de la celalalt părinte, bursa de merit si bursa monoparentală, și doua dintre ele mi-o dau mie, iar ceilalti bani sunt luați de mama, pentru cheltuielile din casă și mancare (așa zice ea, acum nu stiu daca chiar asa e).
Revenind la intrebare, este normal să te speli asa "des"?

37 răspunsuri:
| andreeaeml1200 a răspuns:

Mai sunt si femei, doamne fereste. Există femei care sunt certate cu apa, nu pentru că nu ar avea conditii, ci pentru ca nu le stau in vointa sa o faca. Numai la noi în tara se intampla asa ceva. Ma intreb ele de cate ori se spala, daca ție îti comentează ca o data pe saptamană este "prea mult".
Ai încercat să vorbesti cu o rudă, despre asta? Nu e normal absolut deloc ce ți se întâmplă, maica ta si bunica ta au probleme psihice

| Simpatic a răspuns:

Din pacate stai in casa cu 2 ratate...
Te poti spala pe furis insa
Ce rau s-a ajuns in tara aceasta cu mentalitatea!

| haileewatson a răspuns (pentru Miruna0909):

Acneea si cosurile sunt cauzate de bacteriile si mizeriile din transpiratie si de pe haine, si poate aparea si pe corp nu numai pe fata. In pori se acumuleaza sebum, bacterii, celule moarte. Documenteaza-te si tu ca esti deja mare

| Miruna333 a răspuns:

Nu este normal. Dusul, baia trebuie zilnic.

| mgtow a răspuns:

Zile ca faci raie daca nu faci macar la 2-3 zile. Dusul zilnic nu e asa bun cum zic multe tipe. Apa, agentii din solutiile de igienizare contin particule contaminante, chimice care pot face rau organismului. Si expertii recomanda la 2-3 zile dus hai vara la caldurile alea zilnic dar iarna atat timp cat nu transpiri nu e nevoie zi de zi. Mai rau e de aia din africa si afganistan care nu au apa deloc

| Miruna0909 explică (pentru Celestina003):

Nu stam cu tata, ei au divortat. Vorbesc cu el si ma inteleg si cu mama vitrega, dar daca aud chestia asta…. încep sa urle in hohote de ras, mai ales la tara acolo unde e mare neam, barfa circulă extrem de repede, da creca si o dat seama de atunci cand eram mica si ma spala mama pe par, cat de "des" era spalat, incat ma intrebau rudele "da ce ai parul acela asa uleios?"

| Celestina003 a răspuns (pentru Miruna0909):

Spune-le ca o sa faci curat in baie defiecare dată când te speli, si ca va fi baia curată,afla motivul real de ce nu te lasă? Si vorbește,dacă te speli la rude,da, o să râdă rudele de ele ca sunt" neîngrijite" si s-ar putea să își schimbe parerea si ele, de rusine, sau spălate zi de zi fără sa te intereseze scandalul lor, il ignori ...si de dulci în pat.