Pai daca tu esti hotarata sa ai un prieten ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa-i spui
poate mama ta ti-a zis ca vrea sa ai un prieten dupa 18 ani probabil pentru ca acum esti mica si nu esti destul de matura sa intelegi cum sta treaba sa ai un prieten...
sau poate ea a avut primul prieten dupa 18 ani si vrea sa ai si tu la fel...
fiecare cu conceptia lui...
oricum mama vrea ce e mai bun pentru copilul sau
ar trebui sa vorbesti mai mult despre acest lucru cu ea sa-i spui ce gandesti tu
Anda asa erau si parinti mei stai linistita ...asta a fost pana in momentul cand am inceput sa le aduc acasa prieteni... cel mai bine asa este il aduci sa il cunoasca si ei si asa se vor linisti
Foarte corect.Mama ta stie ce spune si ar trebui sa o asculti.Pana la 18 ani citeste mult, informeaza-te pentru ca alegerea iubitului sa fie una reusita.Mamele au mereu dreptate
Ma bucur cand citesc ce ti-au scris alte fete.Adevarul este ca nu exista o varsta ideala pentru a avea un prieten.Cand apare, apare si gata.Numai ca mama ta, a exagerat putin, din cauza ca-i este teama. Ori din cauza ca tu o agasezi cu intrebari de acest gen, ori, cu adevarat ii este teama cand vede ce se petrece cu tineretul.
Si ai un iubit? sau te deranjeaza doar ideea ca nu te lasa?
Briana are mare dreptate. Conteaza foarte mult sa iti cunoasca anturajul, sa stie cu cine umbli si pe unde. Apoi, daca iti faci un prieten ii poti introduce asta in timp ce ii povestesti ce ai mai facut (gen: am fost la ziua lui X si a fost foarte frumos.Am cunoscut si un baiat. A inceput sa iasa cu noi in oras, ne intelegem foarte bine cu el si e si dragut, etc. )
Asa spune si mama!
va afla la un momentdat, va fi putin nervoasa pe moment da`i va trece
Eu am 13 ani si nu am prieten dar daca ar fi sa am ei nu m-ar lasa orcat i-as ruga sunt super hotarati amandoi