| autorul a întrebat:

Mamele prietenilor mei ii lasa cu prieteni "iubiti "sau fiu mai clara. dar mama mea crede ca sunt prea mica si zice ca am timp. dar mie imi place un baiat si ea nu ma lasa deloc.nici sa nu auda de prieteni.va rog sa-mi ziceti cum sa o conving sa ma lase cu prieten.

10 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Păi foarte bine face

| PrecioussGirl a răspuns:

Cati ani ai?
poate ii este teama ca nu cumva baiatu sa profite de tine

| jasmine11 a răspuns:

Ca orice mama ii este frica sa nu te dezvirgineze si chiar sa te lase insarcinata pentru asi bate joc de tine e ceva firesc unor parinti...dar depinde si de varsta aici pentru ca daca esti asa de mica e ceva normal sa nu te lase...de convins nu prea sunt metode spune-i mai bine sa isi aminteasca cum au fost si ea cu tatal tau si sa te lase si pe tine sau sa te vezi pe ascuns cu el numai asa poti

| Ancuta7878 a răspuns:

La 15 ani e o varsta la care ar putea sa te lase.Eu am 12 si mama este si ea protectoare dar a zis ca atata timp cat nu fac prostii totul e in regula.Incearca sa i explici ca ai crescut ca nu mai esti micuta.Adu-i aminte cum era si ea la varsta ta.

| Fillaide a răspuns:

Asa e si mama mea.Este mai protectoare. Poate ar trebui sa-i faci cunostinta cu prietenul tau ca sa vada ca este un baiat cuminte(daca este laughing ).

| xoxxxoooxo a răspuns:

Ai uitat un detaliu: Cati ani ai?

| aNOnim876887686786 a răspuns:

Buna! Pai...ai putea sa asculti de ea si.sa nu ii zici ceva de genu : esti cea mai rea mama din lumea! sad.Dac asculti de ea poate te va lasa.dar sa nu te lasi de sch.arata`i ca inveti tot mai mult acum ca ai prieten.Bafta!big grin

| patty26 a răspuns:

Poi...depinde cati ani ai sau poate mamei tale ii este frica ca o sa suferi in viitor.Nu cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Totusi...sa zicem ca esti cu acel baiat,incearca sa o prinzi pe mama ta intr-o dispozitie buna si povesteste cu ea. Apoi spune-i despre el,adica spune-i lucruri bune despre el, dar si adevarate. Poti de exemplu sa ii spui ca vine la tine sa va uitati la un film, dupa ii faci cunostiinta cu el.Totul o sa fie okaybig hug
adica... odata ce mama ta o sa il cunoasca, nu cred ca v-a avea ceva impotriva sa fiti impreuna.
sper ca te-am putut ajuta.Mult succes! si sper sa o convingi:*

| autorul explică:

Am 15 ani

| AnonimăŞiAtâta a răspuns:

Oh paii sad. Stiu cum e. si mama mhea e la fel ca a tha straight face. Nici nu vrea sa a unda de baieti chatterbox. Cred ca v-a trebuie sa astepti. sad