| sergiu2525 a întrebat:

Mare nevoie de ajutorul vostru fetelor.acum o saptamana m-am cuplat cu o fata care parea draguta, si parea tupeista si putin buna, nu chia fara dotari... dar cu ceva zile petrecute am realizat ca-mi place doar caracterul ei si atat, corpul nu ma mai atrage, ochii albastri nu ma mai intereseaza. vrau sama despart de ea si nu stiu cum sa fac sa nu o surprind, doamne fereste sa planga(am mai facut despartiri, dar fuses usor pentru ca relatia oricum nu ai mergea), dar la noi merge, asa faceam sa para.cum sa va spun, este prea la indemana mea, sunt ca un lux pentru ea, e supune la tot ce zic, sinu ma incita. m facut prostia sai cunosc si parintii, ca sentimentul de vinovatie sa fie si mai mare atunci cand ma despart de ea. dar nu stiu cum sa actionez sa nu par ca am fost un prost cand am luato.

Răspuns Câştigător
| gogusamsung a răspuns:

Zi-i ca te-ai plictisit și nu mai vrei să auzi de ea. Bine, pa! Ea o să te caute ca disperata după faza asta și o să ai ocazia să scapi de virginitate.

După ce treci de pasul ăsta te poți considera bărbat și o să vezi că nu mai simți nevoia să întrebi pe alții nimic și o să gândești tu cu capul tău.

A, da. Încă o întrebare: Îți place mai mult de ea sau de mâna ta dreaptă?

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sa stii tu de la mine, ca prin felul tau de a fii niciodata nu vei fi multumit, ca intotdeauna vei cauta in ograda vecinului.
Imi pare rau pentru toate fetele care s-au (sau se vor) incurca cu tine sau cu altii de teapa ta.
Daca nu te poti multumi cu ce ai, atunci spune-i asta, nu incerca sa umbli cu prefacatorii, macar atata merita, sa fii tu sincer cu ea.

| XByancaElenaX a răspuns:

Spune-i si u asa(sunt fatabig grinhappyDeci:Incepi cu baliverne apoi treci la subiect(ca sa se plictiseasca) ca ii plaki carachetrul si nu te prea atrage(prin mesaje(tel)) asa apoi...ii spui daca vreti sa ramaneti prieteni si u o sa iti ceri mi de scuze in fata ei.