Cel mai bine este sa vorbesti direct cu el oricat de greu ar parea. De exemplu, eu, ca baiat destul am o problema prin faptul ca nu stiu sa imi manifest afectiunea si procedez de multe ori gresit, desi mie nu mi se pare nimic in neregula.
Intreaba-l, nu te costa nimic macar poti sta linistita fara sa te framanti. Cum am spus am patit ca si eu sa nu ii scriu nimic unei fete cateva zile desi zilnic ma gandeam la ea, sfarsind prin a o pierde. Poate parea ciudat pentru unii, insa toti avem problemele noastre.
Iti doresc mult succes, iubirea nu merita facuta doar pe de-o parte. Iubiti-va amandoi sau nu va iubiti niciunul
De ce sa ne mai complicam cu explicatii fara sens.
E clar, nu-i pasa de tine, nu-ti duce dorul, prin urmare nu te cauta.
Asta este, trebuie sa te resemnezi si sa treci mai departe.
Tu ce te astepti sa se intample intr-o pauza? Sa vina Duhul Sfant si sa ii spuna sa se impace cu tine? Daca tu nu faci nimic, crezi ca el mai vine inapoi? Ce l-ar determina sa o faca? Omul ti-a aratat ca simte ceva pentru tine prin faptul ca ti-a raspuns cand l-ai contactat. A sperat ca ai ceva de spus. N-ai avut. Nu merge cu miorlaiala, el asteapta sa faci ceva sa repari lucrurile. Cu cat lasi sa treaca mai mult timp, cu atat se indeparteaza de tine. Tu esti cea care trebuie sa faci ceva, si cat mai repede. Daca il vrei inapoi trebuie sa lupti pentru el. Mai citeste odata raspunsul pe care ti l-am dat la intrebarea precedenta ca sa intelegi ce ai de facut. Ideea ca ar trebui sa pari indiferenta este o tampenie absoluta. Este exact ce trebuie sa NU faci.
Daca eu sunt intr-o relatie toxica (ultrageloasa fara motiv, cicalitoare, flirteaza cu altii, face lucruri pe ascuns etc.) ma despart de ea indiferent cat de mult o iubesc. Strang din dinti cateva luni si mi-o scot din suflet. Mai bine mai repede decat sa intind relatia niste luni sau ani, sa ajung tot acolo si sa nu imi fie deloc bine in tot acest timp.
Am citit si celelalte intrebari. Tu gresesti si tot tu te dai drept cea suparata.
Foarte bine ca nu iti scrie. Merita pe cineva normal la cap, nu pe una de 10 ani prinsa intr-un corp de 18 ani.
Cine te iubeste cu adevarat, te iubeste si nebuna, si crizata, si nervoasa, si fericita, si in extaz, si ciufulita, si aranjata, pentru un om important renunti la ambitii si orgolii, ideea e ca omul ala sa merite, si e foarte posibil ca in viziunea lui sa nu meriti sa treaca peste greselile tale. Ce e in mintea lui nu poate stii decat el, in orice caz daca i-ar fi pasat si ar fi trecut cu vederea ce ai facut tu, si-ar fi rapit un minut sa dea un mesaj.
Problema e ca nici eu nu m-am comportat exemplar, si il sufocam si cicaleam si m-a ignorat ca se saturase...
Imi pare rau sa-ti zic, dar in situatii de acest gen, cel mai adesea relatia e compromisa.
Avand acelasi partener, chiar daca ne dorim o schimbare, ajungem involuntar sa repetam aceleasi greseli.
Ba chiar si dupa ce schimbam partenerul e posibil sa avem inca o particica din comportamentul nostru vechi.
Insa, treptat, in timp, si in special, alaturi de persoana potrivita, toate aceste defecte se vor diminua astfel incat nu vor mai reprezenta o problema pentru respectivul cuplu.
Daca tu il sufocai, insemna ca el, la randul lui, nu era foarte implicat, iar tu observai asta si incercai sa ceri singura afectiunea care ar fi trebuit sa vina de la el in mod normal.
Dacă te iubea, la câteva ore te suna. Au trecut zile, deci trage singura concluziile.