Te inteleg foarte bine. Am trecut si eu prin lucrurile acestea. Stiu cat de aiurea e. Eu am incercat sa imi fac grupul meu de prieteni separat. Asta pentru ca daca vreau sa intru in vorba cu vreun prieten comun nu merge. Ideea e sa incerci sa fii agreabil cat poti si daca vezi ca aia sunt nesuferiti nu ii bagi in seama. E foarte posibil sa ganditi diferit si din aceasta cauza sa nu puteti fi prieteni. Astfel de prietenii sunt de conjunctura. Cauta sa iti faci niste prieteni adevarati care sa te aprecieze pentru cine esti tu si felul in care gandesti.
Buna,
In primul rand ar trebui sa le spui prietenilor lui ca nu este el mai bun decat tine. Trebuie sa iti impui si tu un pic personalitatea. Incearca sa arati ca esti la fel de bun sau poate mai bun la anumite activitati pe care le faceti impreuna.
Mult succes si sarbatori fericite.
Mai el fiind mai mare doreste sa fie bagat in seama si sa aiba propriul sau grup, intotdeauna cei mai mici ca varsta vor fi luati peste picior si exclusi dar nu trebuie sa te simti prost. Varul tau nu isi da seama ca are langa el un baiat realist, cu o gandire matura si care se poate descurca si singur fara sa depinda de el. Eu zic sa iti spui parerea in grup, sa te implici si asa vei castiga respect din partea tuturor
Hey... incearca sa ai mai multa incredere in tine... chiar daca esti mai mic asta nu inseamna ca ideeile tale nu sunt bune
Antonia, intelege ca am moralul scazut. asa ca zicA E MAI BUN CA MINE. si diferenta e doar de un an. prietenii lui ma privesc ca un loser asa ca nu stiu de ce ar vorbi cu mine.
Din cate imi dau seama gandesti f matur pentru varsta ta.
discuta cu el si daca vezi ca deloc nu pricepe ceea ce vrei tu sa ii arati incepi sa nu-l mai bagi in seama.nu incerca sa il imiti in comportament pentru ca poti rani pe cineva la randul tau.sa nu fii suparat, traieste-ti viata, puiule :*