anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu cand vreau sa ii spun mamei ceva nu ma asculta. De cand s.a despartit de tata e asa. Nu stiu ce sa fac eu o inteleg dar... Dati.mi sfaturi

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-ai ce face altceva decat sa te comporti frumos cu ea, sa n-o superi, sa-i fii alaturi, s-o ajuti dupa puterile tale si sa-i arati c-o iubesti. Cu timpul isi va reveni si va veti intelege. Numai bine!

| Dani97dark a răspuns:

Sicer parerea mea este ca ar trebui sa-ti spui si u opinia ta sau simplu sa ii spui ca vrei sa fii ascultat....pana la urma e vorba despre cresterea ta...bun ii spui ca o intelegi si ca si ea ar trebui sa te inteleaga chiar daca treceti prin momente dificile,,
tine minte mergi mereu ca capul in sus. Bafta!winking

| oana15oana a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, dar mama nu s.a despartit de tata! Parerea mea este ca trebuie sa ii spui ce simti! Spune-i ca trebuie sa iti acorde multa atentie sa te asculte si sa te ajute in ceea ce ai nevoie! Dar trebuie sa o asculti si tu! Capul sus si mergi inainte te vei face mare si vei avea viata ta apoi nu mai asculti pe nimeni vei fi doar tu (si persoana iubita) Sper ca te-am ajutat! Funda?:X