| FaraNumeCaSeFuraaa a întrebat:

Merg la scaldat dar mama nu ma lasa, spune ca cica o sa ma innec.Eu stiu sa inot.Dar ea ca nu, ca nu ma lasa.Eu ma duc oricum..Cum sa nu fiu prins?

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca esti din Bucuresti, da o fuga pana pe Lacul Morii, sau Ciurel, cum i se mai zice, mergi pe aleea dinconjurul lui pe cei citiva km si numara crucile de acolo. Sunt mai mult de 10. Interesant e ca cele mai multe au aparut abia in ultimii ani. Si cei ce s-au inecat acolo credeau ca stiu sa inoate. Si ca se vor intoarce fara probleme acasa.
Eu nu zic sa nu te duci la scaldat. Nu pot, si eu cand eram ca tine mergeam pe ascuns, ca nu ma lasau ai mei. Dar am spus asta ca sa intelegi ca ingrijorarea mamei tale e pe deplin fondata. Si ca, chiar daca te duci, trebuie sa ai mare grija de tine ca sa te intorci teafar acasa. Si bine ar fi sa nu te duci niciodata singur, dar nici cu "prieteni" care sa te indemne la prostii, caci multi s-au inecat de pe urma sugestiilor nebunesti ale prietenilor lor.
Eu cand mergeam la scaldat ziceam ca ma duc la vreun prieten, sau in oras, sau oriunde numai acolo nu happy.

| darrio2007 a răspuns:

Stai acasa si nu te mai da leustean ca stii sa inoti. La 14 ani ai tai inconstienta si vitejia sunt exagerate.

| Aasdfghj a răspuns:

E riscant sa mergi intr-un loc fara sa stie parintii tai de tine. Mergi cu ei odata. In felul asta te arati ca stii sa innoti si te poti descurca. Nu ai spus ce varsta ai.

| FaraNumeCaSeFuraaa explică (pentru Aasdfghj):

Am varsta de 14 ani, parintii mei nu vor merge nici in ruptul capului.
Stiu ca tata innota cu mine in spate cand eram mic, dar. tongue

| anonimg a răspuns:

Iti pui adidasii in picioare si nu o sa fii prins. happy
Mai ia cu cineva cu tine, si nu te duce singur. In felul acesta mama ta va capata oarecare incredere ca vei fi in siguranta.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Crezi ca la 14 ani esti in masura sa faci ce te taie capul? Fa un dus si asculta de mama ta, chit ca poate e exagerata, ea iti vrea binele si mai bine sa fii ferit de vreo nenorocire decat sa-si puna mainile-n cap ca ti-a dat voie sa te duci. Sa presupunem ca nu se intampla nimic, te duci, te distrezi, totul ok. Dar sunt aceleasi sanse si sa patesti ceva. Gandeste-te si la ea in contextul in care se intampla o nenorocire, ii distrugi viata. Tu faci ce vrei, dar cantareste bine ambele variante, pana la 18 ani parintii tai sunt raspunzatori de viata ta, nu tu.