Offf stiu sentimentul.anul trecut eram bfe noi 3eu si 2 fete:X.era superrr: dormeam una la alta, eram mereu impreuna, ne gandeam ce sa mai facem, aveam atata lucruri in comuna... dar totul s-a schimbat, una din fete numai vorbeste cu mine decat cu cealalta fata si nu stiu ce am facut de am deranjat-o... off soarte:-J...am vorbit cu ea o ora la telefon am intrebat-o ce am facut. mi-am cerut scuze...acum vorbim insa numai este le fel... vreau sa iti spun sa faci ca mine sa vorbesti cu ea sa vezi ce s-a intamplat, daca m-ai vrea sa fiti prietene, daca nu pa frate...mai bine ramai cu prietena ta care chiar vrea sa stea cu tine, poti sa risti sa ramai fara nici o prietena...bye bye oricare ar fi decizia ta sper sa fie una buna care sa te ajute:*
Vorbeste cu Delia si intreab-o ce s-a intamplat. Daca vezi ca nu si nu, mai bine las-o balta, prietenie cu forta nu se poate.
Acum esti mica. Cu timpul o sa iti dai seama ca prieteniile astea nu sunt atat de importante. Te-ai inspirat de pe mtv nu? Cu Parin Hilton si mai stiu eu ce vedete...traieste-ti viata cum vrei, cu o prietena, 2, 3 dar nu pune prea mult suflet ca nu suntem in telenovele
Whoaa
ce parere aid e asta ...bffu meu asta vara eram una la alta toata ziua. faceam lucruri impreuan si etc...anul asta am tot incercat sa ma apropii de ea. dar al fel.tel nu...pe mes nu zici nici buna nici pa. daca vreau sa vorbesc cue a vbeste atunci 5 min apoi uita de mine. daca eu zic ceva bine da ca nu... ea nici nu stie ca exist.
dar nu mai conteaza
ai grija d eprietena ta. daca cealalta nu are chef...cu sila nu rezolvi nimic
las'o balta
Intreab-o pe Delia asta de ce te evita. Vorbiti cat de deschis puteti.
Am trecut si eu de vreo 2 ori prin asta. Adica era o perioada cand imi evitam 2 prietene foarte bune din cauza altor prieteni.Si mi-am dat seama ca am gresit. Din fericire n-a fost tarziu.Si mi-am dat seama tot cu ajutoru' fetelor astora doua.
M-au sunat intr-o zi, sa ne intalnim la una din ele acasa si sa discutam despre prietenia noastra(cu una din ele sunt prietena de 8ani). Daca se mai poate face ceva sau nu.Am discutat foarte deschis.Bine, mi-au cerut explicatii si toate cele...Si ma bucur ca m-au inteles.Asa puteti face si voi cu Delia. Poate are motivele ei. iar daca ea chiar vrea sa renunte la prietenia voastra, intelegeti.
Dragoste cu sila nu se poate.asa ca e mai bine sa o lasi in pace, tu ai facut tot ce ai putut acum cred ca e randul ei daca mai vrea sa mai fie ce a fost daca nu.asta e...in viata intalnesti doar 1 maxim 2 prieteni adevarati ceilalti pe parcurs vor deveni doar cunoscuti