anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mesaj catre toti utilizatorii care vor sa ajute in realitate.Cind cineva solicita ajutor, nu solicita expunere de articole din CP sau CPP(cod penal, cod procedura penala), solicita ajutor si sfat, nu judecata; de altfel, cred ca expertii TPU sau cei care procedeaza la asemenea expuneri, nu stiu inerpretarile sau cum se aplica in justitie.Rog echipa TPU sa ia act de aceste fapte,"oameni"au nevoie de ajutor.Multumesc.PASTE FERICIT TUTUROR. D-zeu sa va ajute.

Răspuns Câştigător
| solumaam a răspuns:

Cam ai dreptate aici ...am vazut multe raspunsuri cu articole si alineate laughing
Si eu dau copy paste cand este nevoie, dar nu ca sa editez mai repede raspunsul ca sa fiu primul care raspunde laughing
Daca stii raspunsul atunci ajuti, cu toate ca sunt multi care pun intrebari banale cand au google-le la indemana si ar putea sa afle mai multe decat primesc aici.
Este si asta o modalitate sa se creada mai superiori decat cei care nu stiu sa caute laughing
Paste Fericit si tie!

3 răspunsuri:
| valintinvalic2011 a răspuns:

Dar am vazut niste intrebari ca sa poti sa ajuti pe altii cu windows de ce nu putem sa ii ajutam eu nu vreau sa ma contrazic pur si simplu eu nu stiu tot aici si vreau sa aflu cit mai mult

| valintinvalic2011 a răspuns:

Daca am spus ceva care nu trebuiea mai bine sa ma scuzati

| Lava a răspuns:

Nu stiu sigur dar te rog frumos funda? Te rog frumos foarte furmos si iti voi da si eu!