anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Metode sa skap de tatal vitreb dau fundita pentru cele mai multe metode care ar putea sa il skoata din minti.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tipa la el si fa-i viata imposibila pana cand o sa plece.

Răspuns utilizator avertizat
| costis a răspuns:

Daca te porti urat ii dai apa la moara. Cred ca strategia trebuie sa fie opusa, sa te porti tu frumos ca sa se vada eventuala lui purtare urata.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna,acum depinde cum se comporta urat cu tine,nu trebuie sa il gonesti si sa scapi de el,ca poate mama ta o sa sufere si o sa te simti vinovataoh go on. Uite, cel mai bine e sa incerci sa vb cu el calma, nu sa tipi sau asa.winking

| Laviy a răspuns:

Draga, esti cam egoista nu crezi?winking Daca mama ta vrea sa fie cu el, cu ce drept te bagi tu intre ei. Eu zic sa stai pe curu tauwinking Si sa-ti vezi de treabawinking

| EpicWIN a răspuns:

Inveti sa scrii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu aceasta intrebare tiai dat singura calificativul de insuportabila
eu zic sa nu te mai chinui: tatal tau o sa plece singur de acasa(pun pariu ca o sa plece si maica ta cu el; dar cand faci u 18 ani);

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi nu stiti cum este sa ai un tata vitreg care sa iti interzica sa fac ke vrei sa tipe la tine sa te uraska din toata inima iar eu am inkerkat sa fiu buna cu el dar de fiecare data cand sunt buna cu el zice ca ma dau bine pe langa el ca sa obtin ke vreau dar nu e asa el se komporta urat cu mine si defata cu mama mea.Eu am vb cu mami si mi-a zis de fiecare data "Mai dai o seansa.O sa se comporte mai bine cu tine.O sa vezi" dar nu e adevarat nu stiu ke sa fac sa plece de langa mami pentru ca o fake sa sufere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa proastu/a dracu vreau metode nu sa ma kritiki tu ca nu am nevoi de kritikile tale fi'a dracu sa fi si mai usor cu limbajul asta cu retardata ca uh nu esti perfecta styx ke nume de kaine

| Andre_7309 a răspuns:

Te uiti prea mult la televizor.Mai citeste o carte!