| mxn a întrebat:

Mi-a murit bunica azi sad

Am amintiri f. frumoase, m-a ingrijit de cand eram foarte mic, venea in fiecare dimineata si ma ajuta sa merg la scoala, imi dadea mancare si facea totul cu multa grija si iubire. Nu am inteles niciodata ideea ca intr-o zi nu o sa mai fie. Cu cateva zile in urma a fost internata intr-un spital, si parea ca se va insanatosi si totul va fi bine. Nu am vizitat-o pentru ca aveam prea multa treaba si acum regret fiecare secunda in care nu am fost acolo, alaturi de ea.

Ma iubea prea mult si tot timpul isi dorea sa ma vada. Eu nu am fost acolo pentru ea, am fost departe…De multe ori aveam impresia ca o sa ajung in momentul asta si ca o sa fiu prea ocupat si nu o sa o mai vad…dar nu am crezut ca poate fi adevarat si am stat cufundat in ce faceam si nu am mai trecut pe la ea. Mi-as fi dorit sa fiu acolo, sa ii fiu aproape cand ii era greu. Sunt prea atasat de lumea materiala, as fi vrut ca sufletul sa castige si sa ma indrume spre ea in ultimele ei momente. Nu am crezut ca chiar o sa moara si eu sa nu fiu acolo.

Toate astea ma fac sa trec foarte greu peste acest moment. Nu stiu, parca toata viata omul munceste, isi cladeste viitorul, dar toate astea-s in zadar pentru ca vine momentul in care fiecare trebuie sa plece din lumea asta. Pacat ca oamenii buni la suflet nu au parte de un sfarsit diferit in care sa nu fie nevoiti sa moara, sa se sfarseasca. Lumea asta pare ireala de multe ori, parca totul e un joc in care ai parte de un sfarsit necrutator fie ca vrei sau nu vrei.

AS FI VRUT SA FIU ACOLO, ALATURI DE EA! PACAT!

DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE! SPER SA FIE INTR-O LUME MULT MAI BUNA ACUM, SI SA NU MAI TREBUIASCA SA TRAIASCA SOARTA LUMII NOASTRE.

17 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Condoleante!

| LeoMessi38 a răspuns:

Odihnească-se în ritm

Si eu sunt cam tot la fel, dar la mine nu a murit.si sper sa nu moarasad

| Daria a răspuns:

Doamne,ce coincidenta!crying Si bunicul meu murit astazi.crying

Stefan
| Stefan a răspuns:

Condoleante pentru disparitia bunicii tale, e un moment trist cand suferim mult dar nu trebuie sa-i uitam pe cei care cu atata dragoste ne-au inconjurat, ne-au iubit. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

| KazooForYou a răspuns:

Condoleante pentru bunica ta sad

| JustMelavJustMe a răspuns:

Sincere condoleante! Si pe mine m-a crescut bunica (inca mai locuiesc la ea) eu sut inca mica am debea 11 ani si bunica mea are 53.Nu stiu ce m-as face faraea! O iubesc nespus e cea mai imp. pers din viata mea! Imi pare ingrozitor de rau pentru tine si sincer nu as vrea sa fiu in locul tau (chiar daca sunt perfect constienta ca se va intampla).Ea imi face toate mofturile! TOATE!@(fata de parintii.) doar asa sunt bunicii...in special bunicele...tu trebuie sa fii tare si sa iti pastrezi bunica vesnic vie in ninime si sa iti amnintesti mereu cu drag de ea.sa-i vizitezi mormontul etc.
Inca o data condoleante si numai bine!

| QAlessia a răspuns:

Clar e intr-o lume mai buna.xD ...Toti murim pana la urma
unii mai repede unii mai tarziu
am obsevat ca Cei care au avut o viata plina de rautate Adica.[Cei rai mor mai repede ] Cei care sunt plini de bunatate mor mai tarziu, au sansa la o viata mai lunga.De aia trebuie sa fim buni, sa ajungem in ceruri Ohappy nu in iad unde sunt cei rai devil...batting eyelashes Deci trebuie sa fim mai buni
Am mai observat ca oamenii mor cam in data in care s`au nascut, adica aproape de data in care s`au nascut. Deci aveti grija!

| BellsC a răspuns:

Imi pare sincer rau chiar foarte.sad si eu am o bunica si ma ingrijeste in fiecare zi de cand m-am nascut, daca i s-ar intampla ceva as muri si eu cu easadsi nu cred ca mi-as mai reveni dupasad.
Eu sper sa am timp sa stau cu eahappy si sper din tot sufletul sa...te simti mai bine, desi stiu ca deocamdata nu vei putea,.dar timpul vindeca ranile. Bucura-te macar ca a plecat sper o lume mai buna. Bunica ta...din cate ai scris era o femeie ft buna si cred ca din Rai acum te vegheaza si nu vrea sa fi trist/a pentru ea:*

| cristina_1795 a răspuns:

Condoleante si mie mi s-a intampat acum 2 luni

| mxn explică:

Multumesc, ma ajuta mult sa citesc si sa stiu ca sunteti alaturi de mine in astfel de momente.

Ce am scris mai sus sper eu sa ajute si pe altii care daca inca mai au ocazia sa fie alaturi de cei dragi in asftel de momente sa o faca indiferent ce alte lucruri mai au de facut.

Eu nu am reusit sa fac asta si acum imi pare nespus de rau.

| fabiola a răspuns:

Da,uneori,nu stiu de ce simt ca bunicii isi iubesc mai mult nepotii decat copiii! Frumoase cuvinte care spun ca desi nu ai fost langa ea, ai iubit-o si respectat-o.Sunt convins ca simtea asta si te-a inteles.Asta e viata, nu avem timp sa apreciem adevaratele valori! Condoleante!

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Dumnezeu s-o ierte!
Imi pare rau pentru tinestraight facePoti trece peste aceste clipe grele numai amintindu-ti clipele frumoase petrecute.

| LinDaStAr a răspuns:

Dumnezeu sa o odihneasca, ei bine si bunica mea a murit acum 2 sau 3 ani si inca mai regret ca n-am putut nici macar sa o mai vad odata sad crying
Mie dor de ea crying Nu o s-o uit niciodata, Dumnezeu s-o odihneasca

| bobby_7474 a răspuns:

Condoleante! dupa cum spui tu a venit momentul eliberarii de aceasta lume rea,si se indreapt spre ceva mai bun,consolarea ai gasit-o singur, iar faptul ca nu ti-ai facut timp pentru ea in ultimele iei clipe din viata, iti va urmarii constientul mult timp.Insa poti recupera altfel cea ce ai gresit in ultimele clipe din viata iei,sa-i duci mereu flori,luminari,sa te rogi pentru sufletul iei,si sa-ti ceri iertare chiar daca tu crezi ca nu te aude,...ea va fi mereu linga tine si te va auzi,si ierta, pentru ca stie ca ai iubit-o mult, consolare si capul sus pa ca D-zeu stie ce are de facut mereu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si bunica mea s-a stins ieri.Nu credeam niciodata ca o sa vina si ziua asta in care ma va parasi...si am petrecut alaturi de ea momente foarte frumoase si a avut grija de mine,ma asculta cand aveam nevoie,ma intelegea,ma sfatuia,ma alinta, ma imbratisa, toate lucrurile astea ce le-ai scris si tu mai sus mi se potriveste si mie si te inteleg perfect.Ma simt atata de slabita.si eu am fost departe si n-am putut fi alaturi de ea, e complicat.De fapt a fost exact ca si la tine.Imi pare foarte rau.Mi-a fost ca si a doua mama.am iubito si-o iubesc, e ingerul meu acuma.Sa se odihneasca in pace sad crying(((((((

| DeathLord93 a răspuns:

Frate mai facut sa plang crying bine ai mei au murit f demult 7 10 14 ani dar nici eu nu i-am uitat dupa atata timp crying

| LoveForShania a răspuns:

Si bunica mea m-a crescut de cand eram m-am nascut, ea a fost mama mea pentru ca mama mea naturala a fost plecata in Spania.
Si ea a murit crying In mai. crying
Acum am ramas cu tata, iubita lui si mama mea e plecata in Spania.
Dar pe bunica mea am iubit-o cel mai mult! Ea ma iubea nespus de mult, imi facea toate mofturile!

Nu pot crede ca a murit crying
O iubeam nespus de mult!
Tata e cam toata ziua plecat la fel si iubita lui, si bunicul meu. cum sa va zic. nu pot vb orice cu el.
Dar bunica mea era intotdeauna acasa si era deschisa la orice!
Ma iubeaa foartee mult! :X:X Imi amintesc cand eram mai mica ce ma mai alinta si imi facea toate mofturile.
O iubesc si nu o sa o uit nici il ultimele mele zile de viata!
Imi voi aminti ca acum eu sunt pe moarte. cum a fost si ea. crying
Scriu acum cu lacrimi.
Sper ca e fericita acolo unde este si are grija de noi toti! :X:X
crying(crying(