Daca tot esti realista, ar trebui sa stii, ca lucrurile de acest gen, se bazeaza pe.Ai ghicit : "Pe realitate". Ce faci tu, e rupt total de realism. Zici ca te joci un joc, si dragostea nu e un joc.Lasa copilariile deoparte si intreaba-l direct daca-i place de tine si daca ar dori sa fiti prieteni. E atat de greu, realisto? Fara complexe, fara incurcaturi, minciuni, ascunzisuri. Si cat mai putin net.Realitatea bate filmul si netul!
Pai eu zic sa nu mai incerci sa-l faci gelos ca apoi te va face el pe tine, sa iti spun ceva 90% din baieti au impresia ca daca ne place de ei suntem obsedate si nu mai putem fara ei, eu zic sa-i arati ca nu esti interesata si ca ai alti prieteni, iar el o sa cedeze, din cauza ca nu suporta sa fie lasati in urma, mai ales de o fata. Succes
Poi incarca sa te dai la el, sa ii arati ca il placi si chhiar are sanse cu tine
daca esti singura cu el profita de timp si spune-i:
ma placi? spune-mi sincer pentru ca si eu te plac si chiar as vrea sa fie ceva intre noi doi,,
si el o sa isi deschida sufletul, la mine chiar a functionat
si daca a vrut sa te fac geloasa iti dai seama ca chiar te place mult pentru ca baietii cand stiu ca nu pot ajunge la o fata speciala cum nu a mai vazut pana acum incearca sa le faca geloase ca sa vina ele la el.
funda?
Sa il ignori la scoala... nu il mai baga in seama decat daca vine el la tine... si daca ii place de tine o sa vina pana la urma
Effy35 întreabă: