anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a zis una că îi place de fratimiu acum câteva zile, dar nu știe cum să îi zică pentru că el este genul țâfnos. Fratele meu m-a luat cu el la sală cam de o lună și aici am cunoscut-o pe tipa asta, e ok, dar e mult mai în vârstă decât el. El are 22 și ea are 39 parcă zicea deci dacă i-aș zice nu i-ar plăcea ideea. A zis tipa că dacă aranjez totul îmi cumpără ce vreau eu și face orice. Eu nu vreau să-i zic fratelui meu pentru că s-ar enerva, iar în plus acum ceva timp mi-a găsit țigările și a zis că dacă nu-i cumpăr și lui țigări când îmi iau eu mă spune la părinți. Dacă îi zic ei sa vorbească cu el asta sigur o să se dea de gol că a vorbit cu mine, iar el se va înfuria și le va spune ălor noștri toate tâmpeniile pe care le-am făcut. Cum pot să ies din situația asta nașpa?

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Lasa- te de fumat ca sa mai fii santajabila si nu te mai lua dupa tipe deplasate care fac propuneri aiurea.

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La 22 de ani te mai santajeaza ca un copil? Nasol.
Ai putea sa faci o afacere cu frate-tu, sa iasa cu tipa si sa impartiti beneficiile, dar eu zic ca tipa o sa-ti dea teapa.

| dinaprilie a răspuns:

Nu zau?

| dinaprilie a răspuns:

What?

| dinaprilie a răspuns:

M/a adus barza..pe tine?

| Denisa0954 a răspuns:

Tre sa fii mica de pui botul la toate prostiile astea. "Imi cumpara tot ce vreau si face orice" laughing)
Ma rog, pur si simplu nu te bagi. Asta e ce trebuie sa faci. O femeie la 39 de ani sigur stie cum să abordeze bărbați, n are nevoie de ajutorul unei copile

| InYourPants a răspuns:

Nu mai gandi in generalizari, e stupid
Lumea nu functioneaza in functie de ce ai trait tu e mai complexa de atat

| Ava1231 a răspuns:

Te contrazic
N ai dr unde sti tu ca o baba de 39 de ani nu s ar uita la un baiat tanar de 22.

| Ava1231 a răspuns:

Mvai dar ce explicații. Nu crezi ca stii cam multe? La 39 de ani e o babeta. Babeta cu acte in regula

| Ava1231 a răspuns:

Dc nu o sa simta nimic? laughing)) dcccc
Dc numai cu o babeta simtelaughing))

| salieri84 a răspuns:

Tipa aia are nevoie de un armăsar în toată firea, nu de un pârâcios.

| Sorin2k3 a răspuns:

Mă mi-ați stricat întrebarea că ați făcut chat aici, acum trebuie sa o repostez altădată x(