Daca vrei sa te strige iar pe numele real, ignora-i pe cei ce te striga asa cum nu vrei. Adica mai intai ar trebui sa ii anunti ca nu mai vrei sa te strige asa. Daca inteleg bine, daca nu, ignora pana cand te striga pe numele tau.asta merge Ca si colegii mei de clasa ma strigau la un timp Măria, chiar daca nu are legatura cu numele meu real[are, dar mi se pare taranesc cum ma striga], numele meu real este Marina...
Trebuie sa le spui ca te deranjeaza cand te striga pe alt nume decat pe cel real, iar daca nu inceteaza, pur si simplu nu ii mai bagi in seama pana cand nu te striga pe numele tau real. E foarte simplu
deci sunt de acord cu marina ignorai pe cei care nu iti zic pe numele real de exemplu eu ieri i-am zis unei prietene ca imi place sa mi se zica gabz dar ea:gaz gaz gaz gaz eu i-am zis ca daca nu inceteaza si nu sterge statusul(caci a scris si la status noua porecla pentru. mine gaz) ii dau ignore si uite asa a incetat pentru. ca stia ca vorbesc serios
Cum era intr un episod din Copiii de la 402, fa ceva extradordinar, salveaza pe cineva... iar lumea o sa ti exclame din nou numele real! Gen: Cine a salvat pisica? Jessie! (si nu "Guma la mana a doua")
RODI8817 întreabă: