Nu știu motivul pentru care ți-ai bătut joc de ea, dar dacă acum o placi cu adevărat încearcă să vorbești cu ea, cere-ți scuze și spune-i să îți mai dea o șansă să îi arăți că nu mai vrei să-ți bați joc de ea Dar dacă vrei să mai faci o data mișto de ea poți să o lași baltă
Si de unde stii tu ca nu te iubea? Si chiar daca ea nu te iubeste si tu o iubesti nu trebuia sa iti bati joc de ea, te desparteai de ea si gata. Incearca sa porti o discutie cu ea. Dar ma indoiesc daca ai fi iubit-o nu ti-ai fi batut joc de ea. Stati de vorba, clarificati problema.
P.S: Ai grija sa nu se intoarca roata, sa tii tu acum mult la ea si ea sa iti faca rau tie. Am patit-o in tinerete
Frate, ai cam pierdut'o... Ce iti pot spune e ca daca te iubeste, si incercati sa purtati o discutie "de oameni mari" e probabil sa te ierte. Bafta!
Incearca sa ii castigi din nou increderea acestei fete, chiar daca este mai dificil de aceasta data daca spui ca ti-ai batut joc de ea.
Vorbeste cu ea, explica-i ca nu ai vrut sa faci acest lucru, poate treceai printr-o pasa proasta si nu te-ai controlat. Vorbeste-i deschis despre sentimentele tale pentru ea. Spune-i ca o iubesti si ca tii mult la ea si ca nu se vai mai intampla asta.
Daca te iubeste si ea cu siguranta va putea trece peste asta si sa iti mai dea inca o sansa.
Curaj! Ai incredere in tine si vei reusi.
Spune-i ceva de genu:imi pare rau pentru ce am zis nu am apreciat destul dragostea ta, dar acum inteleg cat de mult insemnai pentru mine. bafta daca nu incearca prin geturi lascive sa arati ca iti pare rau daca nu esti as in vorbe
Bună.
Ai jucat murdar și nu prezinți credibilitate!
Ți-ai luat o bilă neagră. Cel mult cere iertare.
Pa, pa.
Pff. aiurea rau. Daca e genul de fata care e orgolioasa, nu ai sanse sa ii recastigi increderea. Dar macar incearca. Bafta
Din moment ce ti-ai batut joc de ea, singura solutie e sa iti ceri iertare si numai daca te va ierta sa te gandesti cum sa o recuceresti...pana atunci roaga-te sa te ierte
anonim_4396 întreabă:
yonutz_9485 întreabă: