De ce sa fim toti atat de "extraordina, vezi sa nu iti pierzi increderea". Categoric stiai astea.eu zic din propria experientaca, cu cat faci mai multe fapte bune cu atat e mai bine. orice fapta neinsemnata....si desigur ca sa aiba din nou incredere in tine ar trebui sa te opresti din absente, minciuni si ce mai ziceai tu. zi minciuni care sa te avantajeze, nu minciuni ce sa iti acopere greselile.parca mai bine esti vazut cand recunosti.incearca mici siretlicuri cu care sa ii recastigi.totul consta in amabilitate, in calmitate, seriozitate si sinceritate(citeste mai sus ca iti dai seama cum e si cu seriozitatea asta...).va fi o schimbare.deci nu te schimba dintr-o data.treptat fa-i sa se bucure de tine oricand. sper sa dai si tu o funda ca am scris nu gluma:*
Pai cum tiai dezamgait parinti?
Eu iti recomnd asa:
Iesiti in oras si vorbiti deschis si cereti scuze pentru ca iai dezamagit!
Stii ca e o vorba. dureaza ani pana castigi increderea cuiva si doar o secunda s-o pierzi! Ei bine,odata ce le-ai pierdut increderea,cu greu o mai recastigi, asa ca, fii mai responsabila, schimba-ti oarecum atitudinea, arata-le ca pot avea incredere in tine.Si apropo, daca zici ca o sa ai majoratul, inseamna ca in curand o sa implinesti 18 ani, deci, ....la 18 ani, nu mai esti chiar un copil, trebuie sa te maturizezi cat de cat.
De acord. Dar ceea ce ai spus nu ma prea ajuta. Sunt lucruri pe care le stiam oarecum. In fine. Multumesc
Dar,daca nu sunt prea indiscreta, ai putea sa-mi zici cat de cat, ce-ai facut? cum i-ai dezamagit?
SA zicem note, absente, media scazuta la purtare, minciuni. dezamagirea a fost si mai mare pentru ca ei ma considerau cea mai cuminte, cea mai perfecta
Mdaa...nu stiu ce sa mai zic..totusi cred c-ar trebui sa faci ce zice aηヅмε! bafta!
Depinde și ce ai făcut. Sunt unele lucruri care nu pot fi iertate, să știi! Cum a spus și @EyesLikeDiamonds, 'durează ani până câștigi încrederea cuiva și doar o secundă s-o pierzi'. Ar trebui să le arăți părinților tăi că ție chiar îți pare rău, făcând lucruri pe care înainte nu le mai făceai sau nu îți plăcea să le faci, să fii mai amabilă, să te comporți mai frumos etc. Dar... dacă stai să te gândești puțin, poți să te lipsești de lucruri gen școala de șofer, pentru că nu este musai să o faci la 18 ani. Dar, dacă este vorba de majorat, părinții tăi greșesc! O dată-n viață faci 18 ani și ar trebui să îți faci majoratul, explică-le asta! Baftă!
Sprite spune asa: poti sa incepi prin a-ti face curat in camera. Cu siguranta ii vei impresiona. Si asta e doar inceputul …, dar Sprite e mereu langa tine sa te racoreasca.
adorciocolata întreabă:
fijalb întreabă: