| Nimeni97 a întrebat:

mi-am inceput viata sexuala in iunie..totul a fost ok..pe 3iulie,la vreo zi doua dupa ce mi s-a terminat menstruatia am facut sex,doua numere,ne-am protejat cu prezervatic,el nu si-a dat drumul in mine,intre cele doua numere el s-a sters,parca. cert e ca eu i-am facut m.e,era cv pe patura,el nu a ajuns pana acolo si zice ca de la mine,eu am simtit ceva ca si cum as fi tras un part cu partea din fata(nu stiu sa ma exprim, habar nu am, scuze) ..am factu teste de sarcina si niciun semn, el zice ca e imposibil.ei bine pe 13 iulie am facut o iar..tot doua numere, tot cu prezervativ..si intre cele doua numere eu i-am supot o..pnmsad il iubesc. exista vreun risc sa fi ramas insarcinata? el zice ca e imposibil pt ca am folosit prezervativ si s-a sters.dar eu sunt stersata pt ca nu mi-a venit..treb sa mi vina pe 25 iulie, adica peste 3 zile, mi e fricaaaaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| yutsa a răspuns:

Sti? si eu am avut aceeasi problema ca si tine cand am inceput.dar nu iti fie frica ^^ daca nu a ajuns sperma la tine in vagin esti ok daca intelegi ce vreau sa spun.e important ca ati facut-o protejat.um...o sa iti intarzie putin menstruatia pentru ca esti stresata.

9 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Ahhhhhhhhhhh am inteles, venisi aici sa ne zici ca ai te-ai ***, nu stiai cum sa te lauzi?

Altfel nu imi imaginez, o faci fara sa te informezi, fara sa stii la ce riscuri te supui, yolo?

| grab a răspuns:

Nu ai ramas deloc insarcinata.
Oricum keep up the good work. Prezervative pe paine!

Faza cu basina din pasarica e normala, se intampla de multe ori din cauza pozitiei atunci cand intra aer in vagin. Sa ii dea mai departe fara jena.

Bafta!

| Dlkee a răspuns:

Stai linistita nu s-a intamplat nimic, de obicei ciclul intarzie daca esti stresata, si chestii d-astea.

| Nimeni97 explică (pentru Dlkee):

Multumesc frumos:*

| Achtor a răspuns:

Stai calma menstruatia poate intarzia iar daca ai folosit ce trebuie este imposibil sa ramai

| yutsa a răspuns:

Ms. Acum esti oki?

| 7Omar7 a răspuns:

Stai chill poti sa o sugi de cate ori vrei tu daca folositi prezervative nu se va intampla nimic...dar daca se rupe si prietenul tau nu o scoate din tine e posibil sa ramai nu ai nici o sansa

| D3ZIS a răspuns:

Stai chill tongue

| Nimeni97 explică (pentru D3ZIS):

sad sunt stersata rau, mi e ff frica, stiu ca mai e pana se termina luna si pana pe 25 cand mi-a venit mie,dar nu mai pot,simt ca innebunesc,pe el il iubecs mult si pentru ca mi odresc sa l tin langa mine am facut toate astea si mi-a si placut, dar acum am realizat riscurile si mi-e tare frica, el zice ca e imposbil, ca trebuie sa ma linistesc, dar chiar mi-e frica