| Cezara788 a întrebat:

Mi-am înşelat iubitul, el nu mai vrea sa ma ierte dar îl iubesc. Stiu am gresit cand l-am înşelat dar eu fara el nu pot trai, tot ce imi doresc e sa am o familie cu el pentru ca de curand am aflat ca sunt însărcinată in 7 săptămâni si chiar daca nu stiu sigur daca bebe e al iubitului meu sau nu, eu vreau sa fac o familie cu el.Cum sa îl conving sa ma ierte? Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca iubești cu adevărat nu înșeli, păcat de acel copil ce soartă va avea

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Și totuși cu poți susține că îl iubești si nu poți trăi fără el dar l ai dat pe prima *** apărută în cale?

| johnnny123 a răspuns:

Uite așa: "Te iubesc atât de mult încât te-am înșelat fără nicio ezitare. Vrei să devenim o familie și să creștem împreună un copil care probabil nu e al tău?"

Cu siguranță îl vei convinge!

| ioana748 a răspuns:

Nu il iubesti, nu a mers cu celalalt si ai vrea pe asta inapoi ca i mai bleg probabil.
In iubire nu este loc de a treia persoană. Nu spun ca este vina ta in totalitate.
Cand alergi după doi iepuri nu prinzi niciunul.
Asta este, din greseli invata omul.

| Madaxo97 a răspuns:

Foarte bine că nu te iartă, ce motiv ar avea să o facă? L-ai trădat, cum să mai aibă încredere în tine vreodată? Înșelatul este o alegere, nu o greșeală, tu singură ai ales și ți-ai făcut-o cu mâna ta. Asumă-ți consecințele. Și nu te mai bate cu pumnii în piept că îl iubești, ca dacă îl iubeai nu îl înșelai, punct.

| adryang78 a răspuns:

Poți să-l convingi numai dacă e prea prost să te ierte. După ce că l-ai înșelat, ai mai și rămas însărcinată și habar n-ai al cui e copilul?! Dacă te iartă, zău că-și merită soarta.

| tunoi88 a răspuns:

Scrie mi in privat si iti spun eu cum sa pui problema, nu stiu daca merge dar incerci happy