anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am inselat prietenul si nu ma simt foarte vinovata... oare de ce?

23 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Nu-l mai iubesti... sau poate chiar vrei sa va despartiti?!?!

Shin
| Shin a răspuns:

Simplu, pentru ca nu-l mai iubesti.
Shin.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Uhm...consideri ca ceea ce ai facut nu a fost gresit. zi merci ca nu simti vinovatie.preferai inversul? las-o asa cum e happy

| psiholoaga a răspuns:

Depinde de motivul pentru care ai facut-o. Daca te-ai razbunat, posibil sa nu simti vinovatie. Daca nu il mai iubesti, la fel. Daca ti se pare normal si acceptabil sa ai mai multi parteneri, la fel. Tu stii mai bine de ce nu te simti vinovata.

| ioanaa a răspuns:

Merita? Daca da e ok, acum ar fi ocazia sa il lasi. Sau poate nu mai simti nimic pentru el si de aia. Mai bine te desparti de el, inainte sa il faci sa sufere prea mult.

| ionnik a răspuns:

Poate pentru ca atractia dintre voi nu mai este la fel ca la inceput...sau in relatia voastra a intervenit monotonia thinking gandeste-te bine poate iti dai seamawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Felicitari!

| kuka a răspuns:

Pentru ca i-ai tradat increderea.

| Parintele a răspuns:

Bravo! Nu esti singura!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Poate ti-a placut mai mult decat cu ce erai obisnuita! +, etc, etc...

| andreea_8479 a răspuns:

Este deci prietenul tau... posibil sa simti cv pentru el
esti confuza... pune. te sh u in locul lui, nu cred ca ti.ar place sa fi inselata sh sa iti ascunda asta
vorbeste cu el...si asa din cate spui nu prea ti la relatia asta

mult succes

auran
| auran a răspuns:

Pt ca nu au existat sentimente sau pentru ca nu ai constiinta...

| Mya a răspuns:

@auran, mi-ai luat-o inainte!hee hee
chiar daca nu iubesti pe cineva, tot exista un sentiment de vinovatie...doar daca nu ai constiinta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiindca-ti place p... a si nu prietenul.am intrebat un coleg care era asa ca tine; ma de ce vin alea la tine fiindca te iubesc? le place de tine? nu.atunci? le place p... a. da prietena ta de ce vine? ma iubeste.de unde stii? pai mi-a spus ea. da alelalte nu tiau spus? ba da. si-atunci cine minte? pai ele mint.de ce? ca sunt curve. tu ce crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci...eu aveam niste principii in viata...
cum sa-mi insel prietenul?! fidelitatea ma caracteriza...mai ales ca el e un baiat super...cuminte, nu are vicii, inteligent, familist, afectuos, si frumos ...tot ce mi-am dorit sa am langa mine...
dar o pasiune din trecut nu-mi iasa din cap si din suflet...
poate ca de aceea nu ma simt vinovata...ca e vorba de cineva cunoscut?

| iuliana21 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta...laughing oare de ce

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ceva, undeva nu mai funcționează și trebuie să existe această determinare de a călca în "laterală".
Lipsa de comunicare este barierea de hotar între doi oameni.
Pa, pa.

| just.for.you a răspuns:

Nu-l mai iubesti stai cu el doar din obisnuinta!

| robotel a răspuns:

Pai un simplu motiv ar fi acela ca tu nu mai simti nimic pentru el. Sau, de regula, o persoana care insala este impacata cu ideea din motive personale. Sunt de parere ca in viata nu iti poti atinge necesitatile ( si nu ma refer aici doar la cele fizice) doar cu o singura persoana. Din moment ce ai inselat, fa bunul pas si desparte-te de prietenul tau.
Live goes on!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era mai bun ca prietenu tau happy

| Lorenyk a răspuns:

Daca nu te simti vinovata, ori nu ai constiinta, ori clar nu-l mai iubesti. asa ca mai bine, lasa-l, despartiti-va, ca altfel e posibil sa-l mai inseli si alta data si nu merita.

| fanutz a răspuns:

Nu simti nimic pentru el poate ...nu stiu dc il minti... dc il mai tii langa tine? esti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu esti decat o jarpeta alias panarama!